fredag 19 juli 2019

Dagens fönster ....


Från Vaplan i Jämtland kommer en hel bunt med växthusfönster!!
Titta, vilka finurliga "krukor" Gunnar har byggt av återvunnet material

Så här skriver han:

"Hej och gokväller från Jämtland!

Jominsann, även fast det har varit en bedrövlig sommar hittills när det gäller soltimmar och plusgrader här i Jämtland så växer det riktigt bra ändå. Nu har tomatplantorna fått flyttat ut till ett litet "uteidetfriaväxtskydd", det blir nog en bra tomatskörd även detta år.


Mitt äppelträd som planterades för cirka 4-5 år sedan bär massor av äppelkart för förstas gången och grannens höskörd ser ut att bli rekordstor.


"Jo, grannen jobbar på fortfarande. Klockan är nu 23.00 och ljuset hänger kvar fortfarande, men snart kommer mörkare dygnstider som i ett jehu ... :-)'

Och jag - Elisabet - säger: tack snälla, rara Gunnar för bilderna!



4 kommentarer:

Lillian "sognafaret" sa...

På slike regnværsdager og man har ferie så søker man litt rundt på blogger man vanligvis ikke følger. Så kom jeg over din, en slik koselig hverdagsblogg som jeg liker best. Jeg ble sittende å lese flere innlegg så jeg legger deg til på min favorittliste. Jeg likte spessielt alle de hyggelige vinduene du pressenterte. Dagens fönster... Kanskje jeg skulle ta opp den tråden...

Elisabet. sa...

Lillian i systerlandet Norge: MEN så glad jag blev över dina vänliga rader!! Du är så varmt välkommen! Hade jag haft kaffet klart, hade jag bjudit dig på en kopp!

Lillian "sognafaret" sa...

Wups så er jeg i Sverige :)

Elisabet. sa...

Lilian: kaffet är snart klart!