söndag 8 september 2019

Kanske ungefär likadant ....



På samma sätt som pv ser fram emot Vasaloppet (och kommande sommar: även Cykelvasan tillsammans med Anna) längtar jag tills filmsäsongen startar. Och tänk, den här hösten blir det två filmer i veckan! Två gånger i veckan - måndag och onsdag - får jag slå mig ned i biofåtölj på Röda Kvarn i Halmstad och sväva iväg i någon historia som jag inte vet så mycket om.

Det här är den första filmen i den nya filmklubben - Club Ciné - där jag gått med.
Den heter Girl, visas den 26:e september och Svt:s recensent Fredrik Sahlin skrev så här, när han sett filmen.



Och Halmstad Filmstudio har som sin första film Hjärtelandet, av Janus Metz Pedersen och Sine Plambech. Här kan man få ta del av Sine Plambechs berättelse om filmen, intervjuad av Sveriges Radios Björn Jansson.

Å, så jag längtar!

Någon av er som sett den ena eller andra filmen?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen av filmerna har jag sett eller finns med i vår filmklubb. Och jag förstår din längtan till starten av dina filmklubbar. Det ser ut att vara riktigt bra filmer båda två. Min nästa film är på onsdag och det är Påven Johanna som jag läst som bok och tyckt jättemycket om.
Kram/Anne i Mantorp

Elisabet. sa...

Anne i Mantorp: synd att du inte bor här i Halmstad, hade jag haft nån att surrprata med efter att man sett filmerna! Ja, det är sååå roligt! Och tänk, nu när jag inte har bara kvällar, kan jag ju verkligen vara med!