torsdag 15 oktober 2020

Barbro och Tony ...


Så här är det: under lång tid, men framför allt nu på slutet, har jag haft jättesvårt att kommentera hos t.ex "walkaboutsweden", men också hos "världen sedd inifrån" och båda använder sig av wordpress.com. Det är mer regel än undantag att jag fått skriva om kommentaren sju, åtta gånger, innan det till sist har lyckats. Att jag, som inte har tålamod i vanliga fall, inte givit upp redan vid tredje försöket, är en gåta. 


För många, många år sedan skaffade jag mig ett eget wordpresskonto, men det blev - av någon anledning - aldrig använt. Och lösenordet föll förstås till botten av glömskans djupa hav, för att inte säga ocean och jag kom inte ens ihåg namnet på det kontot.

Igårkväll lyckades jag - halleluja - få till det och kunde så, nu på morgonen, kommentera hos Barbro/walkaboutsweden. M e n  .., då hade hon redan ordnat ett kopiekonto på Blogspot, där dom som har samma problem som jag hade, lätt kan logga in. 
Hänger ni med? 
Det är ju till att vara omtänksam! 

Tack Barbro och Tony (han var nog också delaktig!) säger jag. 

4 kommentarer:

Walkaboutsweden sa...

Tack snälla!

Nu vore väl det sjutton också om det inte skulle gå att kommentera på ett smidigt sätt.

♥ Barbro

Tony sa...

Det här med att kommentera över olika bloggportaler kan ställa till det ibland.

Rexxie sa...

Jag kan inte kommentera med min vanliga mailadress hos wordpresskonton, men eftersom jag har min egen domän är det ju bara att lägga till en nuffra efter namnet så löser det sig!

Elisabet. sa...

Barbro och Tony: tänk, om jag då kunde lösa problemet för andra som inte kan kommentera här! Ja, ja, det är inte mycket att göra åt den saken, jag har ju kryssat i att vem som helst får lämna sina synpunkter.

Rexxie: låter bekvämt!