onsdag 14 oktober 2020

Plötsligt händer det ...

Underbar oktoberdag. Pv tar sig an dom två gamla frysboxarna som står på det lika gamla uterummet - det som vad det lider ska förvandlas till ett vardagsrum -. En av boxarna är hans egen, den andra har vi fått av före detta grannar som flyttat. 

För att frigöra utrymme, ska nu den ena frysen tömmas på innehåll. Om jag säger som så .., så har han hittat vassle från något år innan hans mamma gick bort .., oändliga burkar med "chili" och "ärtsoppa 2007" och annat elände, vilket nu plockats bort.

Det är knapp att jag tror mina ögon.

Själv har jag tömt växthuset på sånt som inte klarar vintern .., (jord och annat hamnar i komposten), jag har kokat fisksoppa så den bara är att värma upp till middag .., putsat fönster (inte alla) och bjudit pv på kaffe. (Han hittade kanelbullar i en av frysarna). 

Det är fortfarande gudomligt vackert ute .., och jag ska nu greppa sekatören och ta det sista i rabatten. Pv vägrar dopp idag. Det blåser för mycket, tycker han. Jaha, på det viset. 

Så har jag läst DN på nätet (gäller att hänga med inför fredagens nutidstest), längtar till USA-podden senare i eftermiddag och har tittat på en film från Malmö, ja, säkert tjugo gånger .. en lillkille och två kamrater och som dom skrattar och springer!

3 kommentarer:

Barbro D sa...

Kära Elisabet.

Att det ska vara så himla svårt att kommentera hos mig. Vad sjutton beror det på? Är det BARA hos mig?
Vad brukar du använda när du ska kommentera hos mig, är det telefonen, padda eller dator?

Jag kan inte använda min telefon när jag vill kommentera hos dig, det funkar bara inte, utan det är datorn som gäller.

Tony berättade om en bloggkompis som tröttnade på allt strul mellan Blogspot och Wordpress och öppnade ett Wordpress-konto. Inte för att blogga på överhuvudtaget utan bara för att kunna kommentera utan problem på alla Wordpressbloggar.
Kan det vara nåt för dig?

STÖRSTA kramen!/Barbro D

Elisabet. sa...

Hej igen min vän! Nej, det är likadant hos ”Världen sedd inifrån” som också har Wordpress. Jag skapade en gång ett konto där, men kommer inte ihåg lösenordet och måste iaf byta mejladress, annars kommer jag inte igen. Men det kan jag ju testa, en ny hotmail vara och skapa mig ett låtsaskonto. Gör ett försök i morgon. När jag skrivit in allt i kommentaren -alltid på datorn / kommer en Wordpressfråga upp? Är det du Elisabet? Och då blir det stopp 😉. Det är tur att jag är friherrinna och har gott om tid. Lika stor och varm kram tillbaka! ❤️

Elisabet. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.