måndag 18 januari 2021

Dagens fönster ...


Om man kommer körande söderifrån längs kustvägen och svänger vänster in på Ejdervägen, då, i det första huset på höger hand, där bor Jeanette med sin man - han som är född i Grekland och ofta syns joggande och även har sprungit maratonlopp -. 

Jeanette har en dotter som heter Simona och henne mötte jag under en promenad med Harry och efter lite hundprat berättade Simona att hon hade sökt arbete i Portugal - i Lissabon - och om (det visade sig att hon hade arbetat i flera olika länder här på jorden) hon fick jobbet, så skulle hon ta det. 

Så gick det några veckor och plötsligt dök bilder från Portugal upp på Simonas instagramkonto. I förrgår -  den här bilden - från Porto, av alla ställen. 
Det är ju där annannan bor. 

Eftersom jag inte har några skamkänslor (i alla fall inte när det handlar om fönster), frågade jag Simona om en av bilderna möjligen fick bli ett Dagens Fönster och fick svaret "självklart!" 

Så här är det .., tre fönster från Porto!
Tack snälla Simona! säger jag.

1 kommentar:

annannan sa...

Den bilden såg jag och tänkte att det där känner jag ju igen men inte är det min bild. Det fick sin förklaring. Jag vet förvisso inte precis var det här är, fast jag tror det är i närheten av kvarteren där jag tog de många bilderna på nyårsdagen. Men bara i Porto har man de här gröna gatuskyltarna.