onsdag 2 juni 2021

En junimorgon ....


.... kan man säga hejdå till pv som tar buss-tåg-och-buss till Vindön på Orust. Han är i alla fall inte besvärsrädd den mannen och bilen hade jag lätt avstått. Nej, nej, det behövdes inte. 

Man kan också ställa sig i duschen för att tvätta håret och få händerna fulla med hår. Det är på gränsen till knäckande, men är ju inte det viktigaste här i världen. 


Om några timmar tänker jag sätta mig i bilen och köra norrut till Varberg, för att i lugn och ro strosa omkring på torget och - hopefully - ska jag få med mig fina plantor hem. Nu ska jag ta bild av rabatterna, så jag kommer ihåg vad som passar. 

En sväng till apoteket i Getinge väntar också (medel mot håravfall, men det hjälper kanske inte ...), och i Falkenberg ska jag också stanna till och köpa Arvid Nordqvist-kaffe som är på annons. Som en utflyktsdag blir det. 

Och så ska jag ringa och gratulera en av mina allra bästa vänner hemifrån, nämligen Agnetha i Skellefteå som fyller år just idag. Jag tror inte att jag känner någon (möjligen min systerdotter i Skåne) som har ett härligare skratt och om man kan säga om sig själv att "man har humor", så har vi i alla fall samma humor. 
(Egentligen tycker jag inte att man  k a n  säga det om sig själv. Många män på dejtingsidan skrev just det ..."jag har mycket humor".Ja, ja. Hur vet man det?)

En fin dag önskar jag den som läser här!

3 kommentarer:

WalkaboutSweden sa...

"Egentligen tycker jag inte att man k a n säga det om sig själv. Många män på dejtingsidan skrev just det ..."jag har mycket humor".Ja, ja. Hur vet man det?

Mycket intressant iakttagelse Elisabet.

Anonym sa...

För 2 år sedan när jag hade inflammerad blindtarm så tappade jag mängder med hår. Fick tips på apoteket om medel som skulle ätas i 60 dagar (har jag för mig) och så skulle jag äta vitaminer som jag inte heller kommer ihåg vad dom hette men dom var för oss lite äldre hette något med + och fanns för kvinnor och män. Haha, det här låter inte klokt, men du får säkert bra hjälp på apoteket. Hur som helst så åt jag 2 60-dagarskurer och så kom håret tillbaka efter en tid. Kanske hade det gjort det utan vitaminerna, kanske inte.
Kram på dig / Anne i Mantorp

Elisabet. sa...

Walkaboutsweden: ja, jag tycker att det är svårt att själv avgöra om man har humor, för det gäller ju att man har roligt åt ungefär samma saker :) Att vara tillsammans med någon som har totalt annan humor, det skulle vara nästan omöjligt för mig.

Anne i Mantorp: tack som delade med dig! Jag köpte nånting som heter Gevita och som friherrinnans väninna tipsade om. Jag har väl inga större förhoppningar, men ska ändå testa detta.