söndag 8 augusti 2021

Bäst i OS ....

Mest spännande i alla fall, det måste väl ändå vara hästhoppningen och guldet som togs med sån .., ja, rent av olidlig spänning!  Att jag inte har nött ut ekparketten på golvet - mellan vardagsrummet och köket - måste vara ett något av ett mirakel. 

När Duplantis skulle hoppa .., när diskuskastningen skulle avgöras .., och nu på slutet då med hästarna .., har jag inte vågat titta tills det var avgjort, utan gått fram och åter ., stått i närheten och försökt slappna av. Det har väl gått så där. 

För övrigt?

Förmiddagsgänget i studion på kanal 5 har blivit riktigt bra, tycker jag. 

Jonas Karlsson en klippa och jag tycker även att programledaren Karin Frick varit bra. 

Nu 11-kaffe. 

Och ikväll brittiska Antikrundan .., ja, livet återgår till det normala. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och damernas fotboll.... 😱
Hedgrenskan

annannan sa...

Jag bestämde oss för att titta på EM-finalen i fotboll. Fast att vi inte hade något lag att hålla på så blev jag ändå alltför engagerad...och jag hade svårt att komma till ro för att sova efteråt...

Fast det beror nog också på att det blev straffar. Jag avskyr när viktiga fotbollsmatcher avgörs på straffar. Dels är det en sådan förbannad press på de som är inblandade. Men framför allt: straffar vinns aldrig på förmåga. De vinns alltid på att någon misslyckas, antingen målvakten eller straffläggaren. Och det tycker jag alltid är så bedrövligt. Särskilt bedrövligt i fallet Caroline Seger.

Elisabet. sa...

Hedgrenskan: precis! Det var samma sak där .

annannan: ja, jag avskyr straffläggning, mest för att jag då tycker så vansinnigt synd om den som missar - nån MÅSTE ju missa -.