fredag 25 februari 2022

Dagens fönster och lite till ...

En orolig natt blev det. När någonsin har man hört någon i regeringsställning säga att "vi kan inte UTESLUTA ett angrepp på vårt land"?  Det hela låter som en fras tagen ur en film ..., inte som verklighet. 

Orkade inte vara uppe till midnatt och titta på "Ambulansen", med påföljd att jag i stället vaknade ovanligt tidigt. Vid tre-fyratiden frågade jag om inte pv ville komma in till mig och Harry och jo, det gjorde han och så låg vi där och halvsov och lyssnade till radion och inte blev man väl särskilt mycket lugnare av detta. 

Och nu? 

Frukosten avklarad .., jag är såå imponerad av Katarina Engberg - den säkerhetspolitiska experten - som uppvisar ett sådant  l u g n  och på programledarens fråga om hon hade övernattat hos SVT, svarade hon lite leende att hon hade en brits att vila på.  

Ja, det är många som verkligen gör ett bra jobb och som Marianne Bokblad skrev i en kommentar i föregående inlägg, är det nog fler än en journalist som ser sin fjällsemester försvinna i fjärran. 

För övrigt?

Lite snö på marken i dag, men plusgrader. 

Friska vindar. Blir nog inget bad.

3 kommentarer:

WalkaboutSweden sa...

Jag/Vi gillar Katarina Engberg skarpt!
En fröjd att lyssna på.

Elisabet. sa...

Walkaboutsweden: hon är så lugn och saklig. Upplevs kunnig.

Bloggblad sa...

Jag som sover som en tonåring normalt, vaknade 05 i morse - skyller på Putin att jag inte kunde somna av. Fattar inte hur utrikeskorrarna orkar... men, de är ju inte pensionärer...