torsdag 2 juni 2022

GVFÖ ....

Blir kvar vid tv:n efter sjukhusprogrammet. Då är det först "Bröllopsfotograferna" och därefter "Gift vid första ögonkastet", men med amerikanska deltagare. På tv 24.  Ja, hjälpas.

Här är det tydligen viktigt för männen att berätta hur framgångsrika dom är .., en av dem säger sig vilja bygga ett imperium .., en annan frågar den nyblivna bruden om hon kan laga mat .., om hon kan dansa .., en annan blir orolig när den impulsiva hustrun berättar att hon gillar att gå ut på krogen (det gör inte han) och när hon berättar att hennes syster är lesbisk och att hon och frun har fått barn via insemination, då ser det ut som om han bleknar.  

"Men jag är inte den som dömer ..", säger han ., ja, just det, det var han som hade konservativa föräldrar från Texas. Undrar just vad dom tänker.

Det här är första gången jag ser den amerikanska versionen. Ganska mycket annorlunda från den svenska. Mer religiositet .., och mer desperation, tycker jag att det verkar som. 

Eftersom detta anses vara rent skräp att titta på, antar jag att jag är den enda, så det är väl ingen idé att fråga vad ni tycker? Kanske ska jag till och med titta på nästa avsnitt ..,  (ja, förfallet är totalt ...), jag har redan funderat på vilka som knappast kommer att hålla  resan ut. Piloten och hans krogglada hustru, t.ex. 

Och så kommer här en hälsning till Gunnel Selander som brukar kommentera här. Hon ligger nu på sjukhus och har fått en fraktur på lårbenet! Vallmobilden får gå till dig!

4 kommentarer:

Gunnel sa...

Jag har inte sett "Gift vid första ögonkastet." Men har tittat på "Alla mot alla" och där är det reklam för ett kommande svenskt nakenprogram där man väljer en partner med att först titta på "de privata delarna" och börja välja utifrån det. Kanske, men bara kanske måste man titta på de första programmet men gör jag det kommer jag att skämmas.

Elisabet. sa...

Gunnel: hahaha .., du får se i s m y g!

Rexxie sa...

Naked Attraction (engelska varianten) har jag sett något enstaka avsnitt av. Tämligen urbota tråkigt (tycker jag då, uppväxt som jag är på 70-talet då det inte var någon stor grej med nakenhet).

Är lite tveksam till Gifta vid första..., tror inte riktigt att det funkar så bra att para ihop folk som man egentligen inte känner.

Elisabet. sa...

Rexxie: nej, jag tror inte heller på det, hur teoretiskt uträknat det ändå är. När jag var på dejtingsidan minns jag en man som .,. ja, vi tyckte egentligen lika i allt. Och när vi diskuterade film, kunde vi relatera till precis samma sekvenser. Det var ju helt perfekt alltsammans. Men inte hjälpte det. När vi möttes på riktigt, ja, då kändes det inte ett dugg rätt.
Men vad som är roligt med GVFÖ är ju att se det mänskliga samspelet - eller inte-samspelet -. Som nu med piloten med superkonservativa föräldrar och kvinnan som är totalt annorlunda. Men det kanske fixar sig?