torsdag 2 juni 2022

    Tittade på ....

... det här programmet hos SVT igår. (Bilden från SVT). 

Det är Fouad Youcefi som tagit över efter Rebbeca Randhawa och igår handlade programmet om hur politiker upplever sitt arbete .., om man kan vara vänner över partigränserna .., vad var det värsta dom upplevt i jobbet och vad var det bästa ..?

Medverkande var Liberalernas Johan Pehrson, SD:s Mattias Karlsson, samt Miljöpartiets Per Bolund. 

Det hela utvecklades till ett tämligen "grabbigt" och flamsigt samtal - mycket (eller nästan helt) på grund av programledaren som tycktes ha så väldigt roligt -. Mattias Karlsson (inte mindre sympatisk än de övriga) vittnade om sin tidigare utbrändhet .., och Per Bolund var klok, tycker jag. 

Nja, jag har en känsla av att den nye liberalledarens omvittnade humor, kan komma att ligga honom i fatet. Det viktigaste för mig i valet, är inte hur humoristisk en partiledare är, utan mera vad hen står för. 

För övrigt saknade jag Rebecca Randhawa.


4 kommentarer:

bettan sa...

Tänkte först det kanske kunde vara ett roligt grepp men det blev som du skriver bara flamsigt och tramsigt. Substanslöst. Rebecca Randhawa är mycket saknad. Undrar om hon fått sin bebis?

Elisabet. sa...

bettan: ja, det undrar jag också. (Tyckte F.Y var kanonbra när han bevakade USA/Washington då det blev kravaller, så det kanske tar sig).

Tony sa...

... annars kan jag tycka att Politikbyrån är ett trevligt programformat likaså Utrikesbyrån som är stöpt i samma form.

Elisabet. sa...

Tony: det tycker jag också. Samma sak med Ekonomibyrån med Caroline Neurath och som du säger, Utrikesbyrån.