tisdag 14 februari 2023

      Inlämnad ...

Såja, nu är den fina björktrasten - målad av Gebbe Björkman i Ödeshög  - inlämnad hos den alltid så vänlige rammakaren. Ofta har jag svårt att bestämma mig för vilken ram jag vill ha, men det hade jag inte idag och herr rammakaren tyckte likadant. 

"Såg att någon hade ringt mig och kollade på hitta.se ., då upptäckte jag att vi ju är nästan grannar ...!" sa rammakaren leende. (Jag hade ringt innan för att försäkra mig om att han inte var ute på lunch, när jag nu ändå kört in till stan). 

Jo, han och hans familj bor i Eftra och dit är det kanske 1 mil. Alldeles vid kyrkan bor dom och det är den församlingen vi tillhör, i alla fall jag, som är medlem i svenska kyrkan. Det är inte pv, men han är ju den som tillbringar mest tid i kyrkobyggnader.

Å, så roligt det är att lämna in nånting man tycker om, till inramning! 



Här står rammakarmannen och funderar lite .., eller knappar på miniräknaren. Jag måste säga att han var otroligt fingersnabb!  
Och alltid så  v ä n l i g! 
Tänk, vad det betyder mycket i val av butik. Det här är väl fjärde tavlan som jag överlåter i hans händer och allra bäst tycker jag nog att Sven Ljungbergs litografi blev. 

Hann även med en sväng på Lidl där jag köpte hundgodis till Harry, men även billig sallad, plus bananer som var 10 kronor billigare per kilo än i vår vanliga affär. Ett paket Arvid Nordquists Gran Dia fick också göra mig sällskap hem. 
Nog är det otroligt, att nu tycker man att kaffe för 50:-/500 gram är ganska billigt.

Så här ser det ut. Bra till också, man behöver inte ge sig in i smeten i stan.

2 kommentarer:

Babsan sa...

Spännande att se vad ram du valt.Maken har ju ramat in en del genim en fena och känsla för det har han.

Anonym sa...

Babsan: jag utgick dels från trastens färger, men också var den ska hamna. Jo, jag tror att det blir bra. / Elisabet