onsdag 17 december 2008

Ett eftermiddagsfönster från Malå



"Det här fotot tog jag i söndags.

Det är ju egentligen inte ett fönster, men det är taget rakt ut genom fönstret i vårt lekrum. Spetsen på adventsstjärnan syns i kanten.

Det finns faktiskt grannar där bakom och det ser man i dag, men efter helgens snöande kunde man inbilla sig att man bor mitt ute i villande skog.
Det är härligt med snö.

Jag skulle aldrig vilja bo någonstans där det inte fanns snö på vintern.

Men gärna någonstans där det fanns ungefär fyra myggor en midsommarafton.

Ingela."


// Det är mer än femton år sedan jag senast såg Ingela och för mig är hon ... kolsvart och blankt hår .., röd anorak (kan vara fel .. men det är så jag minns henne ..) eller möjligen grön Fjällräven- jacka ... och hela hon utstrålar Friluftsliv!

7 kommentarer:

Alexandra sa...

Så där ska det se ut när man tittar ut genom fönstet! Jag som är uppvuxen med riktiga vintrar i Malå tycker jag blir snuvad på en årstid nu när jag bor i Kungliga Huvudstaden. Tur jag ska hem till Mor över jul!

Sara Ödmark sa...

Man kan nästan tro att det är en tomte som hänger uppochner och tittar in genom fönstet, och att det är tomteluvan man ser. :)

Christina sa...

Ha ha, jag tänkte också på en tomte som hängde upp-och-ner ;-)

Vacker utsikt!

Anonym sa...

Åh vilken härlig utsikt. Så mycket trevligare än vårt regn och dis. Grått, grått och grått. Dag efter dag. Int ekonstigt att man är så trött.

Ingela sa...

Röd anorak, det stämmer.

Har ibland provat att köpa ytterkläder i nån annan färg, men det funkar inte. När jag iklädd annan kulör, t.ex. blått passerar ett skyltfönster rycker jag till och vänder mej om och undrar vad det var för en käring som gick förbi...

Ainjaingd, du vet.

Anonym sa...

Och alltide en kånken ryggsäck. Hur kan man komma ihåg sådant? FÖrmodligen för att Ingela var den enda med en egen stil i lilla Malå.
En fin stil!

Ingela sa...

Tack Anna, men det handlar nog mer om o-stil.