torsdag 25 december 2008

I väntan på kommisarie Lewis ...



... tar jag en bild som visar utsikten från soffan Ektorp.

Grannen har fest (ny granne, nya fester .,. men den här grannen knackar på och frågar om dom spelar för högt och om dom stör och jag säger "näää, inte alls .. ha så trevligt .. jag är ledig i morgon .., bara ni inte blir osams eller nåt sånt och börjar slåss ...!" och så frågar grannen om han möjligen får låna en stol och det får han ...) och nu börjar programmet och jag känner mig så lycklig.

Så här blev det: världens liv..., polisen som kom .., (inte jag som hade ringt) och krossat glas på gatan.
Jo, jo.

8 kommentarer:

Evas blogg sa...

Men så mysigt du har det!

Elisabet. sa...

eva: ja, jag ÄLSKAR min lilla skruttiga lägenhet!

Evas blogg sa...

Det är så tråkigt med det vilda festandet närhelst det sker, men jag tycker det är extra tråkigt underjulhelgen. Våra grannar har festat hela helgen,mer eller mindre.

Elisabet. sa...

eva: när vi bodde i sthlm hade vi en norrbottensfamilj under oss och den mannen söp och levde rullan och slogs med sonen .., jag höll på att bli komplett GALEN!

Min nya granne är bra .. men det blir många kompisar som kommer när det är fest och (inga barn har dom .., tack och lov) och det var nån av gästerna som blev argsint igårkväll .., det small mot min ytterdörr och ringdes på klockan .. (kanske när dom knuffades?) och jag brydde mig inte om att öppna .., snart bryr jag mig inte om vad som händer där.

reneesfotoblogg sa...

Hoppsan! På Julafton! Det bådar inte gott. Men kanske det var gästerna som spårade ur. Förhoppningsvis kommer han och ber om ursäkt och då kan du ju alltid be honom att inte bjuda den sortens gäster en gång till.
Ha en god fortsättning!
mvh R

Elisabet. sa...

renee: nej, det var igår, på juldagen och det blir nog bra sen .. det är vad jag hoppas på iaf ..-))

Dragos sa...

Hmmm!?!? Var det inte en viss madam som skrev på min blogg att "Men jag tycker nog bäst om det alldeles naturella." :-)

Ha det jättebäst

Elisabet. sa...

dragos: absolut!! Och jag tänkte sen .., oooooops, hoppas att han inte ser den här bilden ..-))