söndag 21 december 2008

Ålderdomshemmet nästa!

Man kan ju undra om slutet närmar sig, när den som tidigare sällan eller aldrig gick i säng före midnatt .., nu gäspar käken ur led vid sjutiden om kvällarna?

Och har man tittat på Solens Mat i SVT och tidigare på eftermiddagen På Spåret med herr Wester som vinnare .., då behöver man väl inte så mycket mera, nej, man kan lika gärna dra täcket över sig när klockan närmar sig tio i nio på kvällen.

Det är precis vad jag tänker göra.

Och apropå inlägget här under .., ja, gäddhäng på underarmen må så vara .., jag har inte sett skymten av åderbråck i alla fall.

Man får trösta sig med det lilla.

Alltid nåt!

4 kommentarer:

Inkan© sa...

Efter solens mat - så känner jag mig så varm och uppfylld v glädje. Känner matdofter och suckar efter gårdens vin och deras svarta oliver etc
Herre-min-ge- jag skulle ha blivit matrona på en italiensk gård... Tänk bara att odla egna oliver!

Jenny Bergvall sa...

Hej igen E!
Så länge sen jag kikade in här. Förstår inte varför jag glömt av att hälsa på dig. Hm... Nu skall det bli ändring på det igen. För nu lägger jag upp dig i min blogglista igen.
På återseende. Och en GOD JUL!!
Kram Jenny

Mian sa...

Det är absolut avsaknaden av ljus som är orsaken
hälsar en 46-åring som somnade 21.20 i går kväll!
I Italien skulle man bo och ha sovmorgon varje dag, det är något att drömma om. Vore skönare än att gå upp 05.30 varje dag. Nu är det seeeegt.

Elisabet. sa...

inkan. ja, jag skulle kunna flytta dit omgående!!

jenny: hälsa din svärfar och svärmor! jag vet inte vad som hände ..., det blev alldeles totalt tyst!

mian: det tror jag med .., vad ska man sitta uppe för när det är becksvart ute!Igår gick jag isäng kvart i nio, gissa när jag vaknade .., fyra!!!