tisdag 26 maj 2009

Vilka som var med ....



Madame Bloggblad som snart ska uppträda i Idol (jodå .., det tror jag visst det ...), undrar hos någon vilka som var med på bloggträffen.

Jo, det ska jag berätta.

Det var .....

  • Mossfolk - fräknig och go - som kom körande i egen bil och hade tvär-tittat in i Varberg och kanske i Falkenberg också.
  • Ellis från Västmanland. Hon kom redan på tisdagkväll och gjorde mig sedan sällskap till landet Halland dagen därpå och bodde hos oss ute på pensionatet och drack Martini till rabarberpaj, se, det var en ny upplevelse för henne.
  • Panter - med ett leende som kan smälta isar - som har sommarstuga alldeles vid havet, inte alls långt från vandrarhemmet.
  • Gunnar - fågeltävlingsmannen och han som länkar till hur många webbkameror som helst i vårt land -, kom med tåget på torsdag från Jämtland och blev en trogen gäst hos PV .., åt frukost och middag med oss och charmerade pv:s mamma.
  • Annela från Göteborg .., med sitt härliga skratt!

  • Qi från Kållered ..., hon som har världens vackraste hand och så mild röst.
  • Mian från Västergötland ..; Mian som kan så mycket om fåglar och som hade med sig hur många växter som helst, vilka nu har planterats i den halländska jorden.
  • Lindalotta ..., stor och grann med sin mage där det lilla pyret huserar, men inte så länge till.
  • Och hennes tjusiga mamma, Bettankax, inte att förglömma!
  • Kent från Småland .., reskompis med mig och Emil till Samos och härlig kamrat!
  • Ann-Marie från Malmö, i sin tur kompis till Kent och entusiastisk friluftsfrämjare.
  • Annika från Kävlinge .., skrattglad och varm och puss-på-kinden-aktig!
  • Pv:s mamma Gunvor .., som drog den där fräckisen om vildkaninen på Gotland.
  • PV själv .., som visade såna sångartalanger och som hade gjort den där jättegoda räkgrytan, - fast det var bloggmadamen som hackade och fixade lök och paprika och skalade 2 kg räkor -. Minsann.
  • Per-Erik från Adak .., som hämtade gitarren och spelade och sjöng!
  • Och hans Anitha. "Jag brukar ju kolla efter Lyckliga Par .., ni är verkligen ett sånt!" sa jag när vi stod inne i vandrarhemmet.
  • Och sist av allt, bloggmadamen.

6 kommentarer:

Tuvstarr sa...

Åh vilken kul bloggträff ni har haft, och så många som kom. Har försökt till sist att finna en möjlighet att vara med, men det bara var för långt bort och jag inte har fått ledigt :-(
Ändå är det jätteroligt att läsa vem som var med och vad ni har upplevat med varandra.

Elisabet. sa...

Tuvstarr: jag hade ju inget riktigt 50-årskalas och har inte varit nån fantast att fester annars, men detta blev så trevligt och med så mycket .., ja,värme från alla håll.

Det kändes helt enkelt BRA.

missis p sa...

vilken underbar träff......tänk om alla vi könde kunde ordna en sådan någon gång.......Får nog själv ta tag idet. menar eftersoom vi bott lite här o var i världen hade det varit superkul med just en sån här träff...På tal om inget.....Jag e okså från Kållered....1970--1976... Kansek denna människa vet vem mina föräldrar är......Vi bodde på Ävavägen 5e tror jag det va....Minns bara att det låg IKEA jättenära oss,,,,Kör man förbi där nu är det SÅ MYCKET NYBYGGT att man knappt ser radhuslängan vi bpdde i....Men tänk..där har jag tagit mina första steg, sagt mna flrsta ord, lärt mig cykla,,,,,,ja ner för slänten på baksidan....hade en dagmamma i huset bredvid,.,Mamma körde kransband för Arvid Carlsson + OLW chips ,,,pappa körde BARLEVERANSER fryst o FRIGOSCANDIA öven det fryst,,,,vi ses på jobb i veckan..Jag e stormandes förkyld. Lpg i sängen JAG MENAR LÅG....i över 1 dygn,,,e uppe idag men mår inte 100...illamående o svettas nåt grymt, Men imorrn e det jobb igen. Synd bara ens fridagar har gått åt att ligga i sängen....kram på dej

Bloggblad sa...

TACK!
Ja, du förutspådde ju en tv-soffa för ett par år sen... och fick nästan rätt: det var en fåtölj.

Så vem vet? När de startar IDOL för tanter, då hänger jag på. Jag har vikarierat som körledare ikväll - det hade jag inte heller trott för några år sen...

Bloggblad sa...

Jätteroligt att få veta - jag känner väl halva styrkan och hade gärna varit med!

Alexandra sa...

Att Per-Erik kan spela och sjunga vet jag, och att PV inte är oäven han heller, förstår jag att det måste ha varit fantastiskt härligt med de båda musikanterna. Jag älskar sånt- när gitarrerna kommer fram och allsången börjar!