torsdag 11 februari 2010

Blomkruka



Pensionatsvärden har massor av ytterkrukor, såna som jag minns från min barndom.

Till en början tänkte jag "nej!"

Nu börjar jag vänja mig.

9 kommentarer:

pralinen sa...

ja visst är det märkligt att "big no-no's" helt plötsligt är ganska ok... jag har vant mig (läs lärt mig acceptera) blomkrukor och en del prydnadssaker som jag aldrig, aldrig skulle skaffa mig... Nu pendlar vi emellan två cityboenden så våra egenheter kan ju blomma ut, i det gemensamma boendet på sydkusten har det blivit en del diskussioner ;)

Elisabet. sa...

pralinen: jo, så är det verkligen! Men det finns vissa saker som inte blir okej .., soffan i guldbrokad, t.ex. näää, där går gränsen.
Och fåtöljerna (som ännu inte har hamnat på altanen).
Jag är inte heller någon fantast av små lampor med sammetsskärm och fransar ..., om jag säger så .-)

gunnar i vaplan sa...

... skitsnygga!

Turtlan sa...

Jättefin!

Tänker Ananas när jag ser bilden på krukan.

Snygg!

Ingela sa...

Jag undrar om inte de där skulle kosta ganska mycket att köpa? Tycker mej minnas att jag sett dem i någon tidningsartikel.

Annas mamma sa...

Som Ingela säger, vissa av de här gamla krukorna är värda en del, kan vara riktiga klenoder. Några vi slängde, (eller det var nog bröderna mina), efter mamma det var krukor som var ljusgröna, randiga i det gröna, kan inte förklara bättre och hade tror jag svarta fat. De är designade av någon berömd och värda en hel del så kolla om det finns sådana på pensionatet Elisabet och ring Knutsson:-) Och många är vackra om de hamnar rätt.

Elisabet. sa...

Till er alla: jag blev lite nervös här och vände plötsligt på krukan, allt medan pv sitter här mitt emot och smajlar ..., jo, jo ., tänker han nog .., "nu fick hon så hon teg ...!"

Den här gula tycker jag också om.

Love, literature and gardening sa...

Men tänk på 80talet eller var det 90-talet när alla krukor absolut skulle vara VITA. Olika mönster och kanter bara allt var VITT. Hu attan.

Den på bilden var riktigt snygg!

Elisabet. sa...

Love, literature ..: ja, jag tycker fortfarande bäst om vanliga lerkrukor på fat, men det gör INTE pv .-)