fredag 12 februari 2010

Om en minut börjar På Spåret.

Det känns bra.

Jag håller på ... ja, inte på någon speciell.

10 kommentarer:

Evas blogg sa...

Jag hejade på dem som vann. Men vad svårt det var ikväll! Jag klarade första musikfrågan och den om Santiago de Compostela. F ö gick jag bet.

S o F sa...

Tittar in och tackar för din härliga kram - den värmde mitt hjärta!

Kram tebax!

Elisabet. sa...

Eva: jag höll också på Birro och hans medtävlerska som jag just nu inte kommer ihåg namnet på och Bloggblad, jag fattar inte hur du kan tycka att han är "pretto"; jag tycker att han har lugnat ner sig åtskilligt nu .-)

S o F: det var bra det, att du kände av den!

Sven Teglund sa...

Jag tycker att På spåret börjar ta sig nu, med Luuk och Lindström. Det är också fler resor i Sverige, och det tycker jag är lättare eftersom jag nästan inte varit utomlands. Oldsberg reste ju alltid till den staden som var aktuell, och han ville väl helst pka utomlands och ligga på hotell och dricka.

Elisabet. sa...

Sven: ja, vi tycker att det är mycket bättre nu och dom blir ju förstås varmare i kläderna också, det märks tydligt. Och å, vad jag tycker att F. Lindström betyder mycket, eller dom kompletterar varandra perfekt.
Ikväll klarade vi ganska många frågor, oftast klarade jag en och pv den andra. Musik är jag totalt urkass på. Han fixade tyska gruppen Scorpions direkt, inte jag.Hannover tog han snabbt, liksom Orsa och Bilbao. Jag blev impad av honom ikväll, pv, alltså.
(Nå, han tog dem inte på 10 .. men åtta eller sex.) Vassle visste jag .., Compostela visste jag också, men det var mycket som jag INTE kunde .-)

Anita sa...

Du som har koll Elisabet..

Jag låg i magsjuka igår kväll så jag missade både "På spåret" och Skavlan.

När går dessa program i repris...? ;)

Kram på dig, Anita / Smulan

Elisabet. sa...

Smulan: 14:e februari och 2:a mars.

,-)

Anita sa...

Tack snälla! :)

Jag lovar att kolla tiderna själv! ;)

Monet sa...

Smulan: du kan också kolla på SvtPlay!

Och Elisabet, jag gissade också på vassle men visst var det sen fel, kärnmjölk tror jag de sa att det var?

Jag tycker det är rätt skruvade ledtrådar faktiskt, inte hjälper de särskilt mycket, riktigt göteborgsvitsigt många gånger. Men Luuk och Lindström är bra ihop!

Elisabet. sa...

Monet: ja, så var det! Jag var så helt förvissad om att det var vassle!!

,-)