tisdag 16 november 2010

Till bloggvännerna ...



Kesu uppmanade mig att skicka länken med allt beröm till den eminente herr Önnevall, ja, så han - och framför allt hans chef - skulle få veta hur bra vi tyckte att programmet var!

Så det gjorde jag.

Det tog en halv minut.

Idag, inte ens en vecka senare, fanns följande mejl i min postlåda.


"Hej Elisabet, jag fick en helt fantastisk länk via tittarservice, du hade uppmanat dem att vidarebefordra den till mig.

Jag rodnar långt upp över öronen men blev såklart oerhört glad och bockar och bugar!!
Ska skicka den till fotografen Per Anders Rudelius också, han kommer bli lika stolt och glad.

För övrigt kan jag berätta att det var just han som filmade Solens Mat också som ni pratade om, så det är inte konstigt att bilderna ser lika bra ut.

Jag instämmer till fullo, det är helt avgörande att man jobbar med en duktig fotograf och Per Anders är enastående.


Väldigt tacksamma hälsningar
/Fredrik"


LindaLotta sa...

Och här sladdar jag in och kan bara hålla med, han är jättebra!
Jag sitter som klistrad när jag möter honom på teve, jag tror han skulle kunna prata om vad som helst. han få mig att lyssna!
Och bara det här, att han svarar på ditt mail - hurra för Fredrik!




12 kommentarer:

Linda sa...

Och här sladdar jag in och kan bara hålla med, han är jättebra!
Jag sitter som klistrad när jag möter honom på teve, jag tror han skulle kunna prata om vad som helst. han få mig att lyssna!
Och bara det här, att han svarar på ditt mail - hurra för Fredrik!

Kesu sa...

Nu kan du gå och lägga dig Elisabet. Du har redan gjort dagens goda gärning :)

Så bra att du var så snabb på tangenterna. Så bra att mejlet vbf:ades direkt till Fredrik. Jag får bara hoppas att hans chefer läste det också.

Och, som LinaLotta påpekar, bara det att han tar sig tid att svara. Härmed grundar vi FFC - Fredriks Fan Club. Blir du ordförande OCH sekreterare, Elisabet? Du är ju liksom som klippt och skuren för hedersuppdraget :)

Elisabet. sa...

LindaLotta: jag håller med!

Kesu: men det var du som fick mig att skicka det bums, du får alltså bli pr-madame ,-)

Elisabet. sa...

Kesu igen: du kanske skulle luska ut vem som är hans chef ...?

Den uppgiften hittade jag inte.

Kesu sa...

Pr-madame. Hilfe! Det har jag aldrig varit. Jag petade ju bara lite på dig som redan var i rullning. Men okejrå, vi kör om du lovar att hålla mig i handen ;)

Noterar att föremålet för vår beundran har fel på en punkt. Han skriver att det är helt avgörande om man har en bra fotograf. Nä, det är det inte, men det är en STOR hjälp. En bra fotograf plus en bra journalist blir inte två utan tre.

Beträffande chef skulle jag faktiskt mejla högsta hönset med en gång. Eva Hamilton alltså. Hon är ju gammal reporter, så hennes hjärta gläds nog i kapp med Fredriks. OCH jag tror hon är så smart att hon sparkar det vidare till vederbörlig chef.

Prova med eva.hamilton@svt.se

Om inte det funkar lovar pr-madamen att luska vidare.

Elisabet. sa...

Jag lovar att maila henne!
(är det sekreterarens uppgift, ja, det kanske det är).

Och jag håller med dig .., det är viktigt med en bra fotograf, men en aldrig så bra sån kan ändå inte uppväga om det andra bara är tramsigt.

Kesu sa...

Det kanske det inte är. Jag kan mejla i egenskap av pr-madame. Nåt måste jag ju också göra ;)

Elisabet. sa...

Kesu: jag har redan mailat .-)

Men det gör ju inget om vi är två!

Kesu sa...

Hahahaha! Jag hade precis öppnat kommentarrutan för att skriva "Jeeeeeeeeeeez, vad du är snabb". Då ringde mobilen. Nånstans på nedervåningen. Var, var, var? Hann inte. Kollade displayen. Numret sa mig INGENTING. Men så kom ett meddelande - och det var du Elisabet :D

Så du ringde till den andra med mitt namn i Solna? Det är en uppgradering från alla julkort hon får felskickade. Hon är snäll!

Och det är du med. Klart jag fattade vad du menade. Att du inte var sur alltså över din sekreterareuppgift. Så fort jag avslutat den här långa kommentaren ska jag också mejla Fru Hamilton. Nu kommer FFC på bred front!

Kram

Elisabet. sa...

Ja, hon var sååå vänlig.

Jag började ju med att ..."ja, hej .,. det här är sekreteraren i Fredrik Önnevalls fan-club ..." och hon lät förvisso aningen förvånad .. men sa att .."ja, det var bara trevligt ..!"

Kesu sa...

Snart är hon inte förvånad längre, för ALLA kommer att känna till FCC. ;) (Arma krake, bara hon inte emigrerar från Solna. "This town ain't big for the two of us, liksom)

Nu har jag också mejlat Hamiltonstövaren!

Elisabet. sa...

Kesu: härligt!