Som munkar ungefär....?Med anissmak?
Turtlan: ja, men i munkar kan det ju vara äppelmos eller nåt sånt, här är det vanlig vetedeg men med aniskrydda. Dom här smakade nästan tvål.
Det var inte kul med tvålbröd:( Vilket jobb!!
Endel älskar anisbröd, men det har aldrig varit min favorit.
bettankax: nej, det var ingen höjdare! Maria: men jag har ju GJORT det ...., och nu detta! Nåja, lika så gott om man tänker på vikten ,-)
Vad använde du för fett? Hade du termometer?
Har redan gjort en laddning och det blir en till. Coccosfett använder jag och mina vänner brukar jag förära en påse. Uppskattat. Det är så gott till en kopp kaffe.Lena
Ingela och Lena: jag använde, som jag alltid gör, cocosfett och nej, ingen termometer, det har jag aldrig och det brukar bli hur gott som helst.Jag testade senare på kvällen, jag tror att pv hade för mycket strösocker på dem.
Skicka en kommentar
8 kommentarer:
Som munkar ungefär....?
Med anissmak?
Turtlan: ja, men i munkar kan det ju vara äppelmos eller nåt sånt, här är det vanlig vetedeg men med aniskrydda.
Dom här smakade nästan tvål.
Det var inte kul med tvålbröd:( Vilket jobb!!
Endel älskar anisbröd, men det har aldrig varit min favorit.
bettankax: nej, det var ingen höjdare!
Maria: men jag har ju GJORT det ...., och nu detta! Nåja, lika så gott om man tänker på vikten ,-)
Vad använde du för fett? Hade du termometer?
Har redan gjort en laddning och det blir en till. Coccosfett använder jag och mina vänner brukar jag förära en påse. Uppskattat. Det är så gott till en kopp kaffe.
Lena
Ingela och Lena: jag använde, som jag alltid gör, cocosfett och nej, ingen termometer, det har jag aldrig och det brukar bli hur gott som helst.
Jag testade senare på kvällen, jag tror att pv hade för mycket strösocker på dem.
Skicka en kommentar