torsdag 13 januari 2011

Vid lunchserveringen ...



Men tro inte att ensillaget är populärt.

Äpplen däremot, är ju rena delikatessen!

3 kommentarer:

Monet sa...

Det är helt fascinerande att ha de här djuren så nära inpå sig. Våra, dom i skärgården, blev så oblyga att de spatserade utanför sovrumsfönstret till och med.

Jag vet inte hur det är i landet Halland men för oss i Stockholms skärgård blev det ändå så att vi försökte att inte ha dem för nära. De kryllar av fästingar och har man hund och katt bör rådjur av det skälet vara på avstånd. Både för TBE och borrelias skull och för djuren och deras mattar och hussar. Att de sen käkar upp alla tulpaner och ger sig på allt i trädgårdsväg som inte är gult är heller inte så kul. Men det kanske är skillnad på landsända?

Elisabet. sa...

Monet: det ä r UNDERBART att ha dem här .., men tanken är att ensillaget ska läggas (och HAR lagts) i skogen och slänten.

I slänten är dom ändå och krafsar hela dagarna, det gör ingenting, och här har dom varit förut och ätit äpplen och tar dom pv:s illröda tulpaner, så gör det inte så mycket det heller ,-))

Monet sa...

Jag vet precis hur det där känns.Att det är härligt med den typen av vilda och skygga djur som kommer nära.

Men jag tror inte ni har fästingar med dom eländessjukdomarna som vi levde med heller. Det var TBE-vaccin och borreliaprover varje år och när både hund och katt åkte på det var det mindre roligt. Så man får en delvis annan syn på vad det kan medföra. Och jag saknade att kunna ha en enda tulpan faktiskt:-)