torsdag 6 oktober 2011

Hällregn ...


... och vi tar "fabrikörsrundan" och regnet vräker ner och jag har tagit fram vinterkappan med stor kapuschong och duschat och gjort mig klar innan det är dags att ge sig av till affären, men det var helt onödigt, för regnet kommer insusande från väster och rakt in i kapuschongen och inom loppet av en minut har jag lockig lugg och harry springer hit och dit och halkar på mossiga stenar och mest av allt vill han hem, till värmen.


Långt där borta till höger brukar man kunna skymta Falkenberg, men inte idag.

Det är grått och ännu mera grått.

Och nu ska jag ge mig av!

8 kommentarer:

baratradgard sa...

Tog också fram täckjackan med kapuschong idag men här blåser det bara småspik - inget regn-Än.

Min Golden älskar regn och lera och kallt och snö och alla dåliga väder UTOM när det blåser kraftig medvind. Han hatar när det blåser framåt i pälsen på honom. Han vänder sig om och blänger och blänger irriterat på mig hela tiden som om det var jag som gick och blåste honom i rumpan!

Anonym sa...

Oj vilka otroligt fina bilder du tar. Du är inte bara fotograf du är konstnär. :)

Monica sa...

Grått här med och du har fått mail;-)

Elisabet. sa...

baratradgard: harry tycktes så snopen när jag bara fortsatte att gå i regnet .., hela tiden sprang han med svansen mellan benen och med siktet inställt på Hem ,-)

Monica: och jag har svarat ,-)

anonym: ,-) Tack snälla.

Ingela sa...

Vilka underbara bilder du har i detta inlägg, rena konstverken.

mossfolk sa...

Så vackert. Det är så fint det här gråa, jag tycker verkligen det (fast förfärligt svårt att fånga på bild på ett bra sätt -det gjorde du himla bra!).

annannan sa...

Tack för underbara bilder!

Så snart någon uppfunnit ett sätt att byta väder så erbjuder jag 30 graders värme och inget regn på en månad i utbyte mot grågrönt höstrusk light. Any day.

Svar till nuräckerdetbannemigmedsommar.

Elisabet. sa...

Ingela, mossfolk (åååå, förlåt att jag inte svarat!) och annannan: ja, det är klart, trettio grader varje dag ville jag inte ha .. ,men vi har ju regn stup i tre!
Kunde man kanske få önska något mittemellan ,-)