tisdag 4 oktober 2011

Någon är pilsk i det gula huset ...



... och det är inte jag.

Det är harry.

Han är djupt förälskad i sigge nilsson, som är den söööötaste och finaste katt man kan tänka sig.

(Notera hur pElle får nog av denna hejdlösa uppvaktning - detta "snuskande" - ja, man vet aldrig var det slutar .., så han går helt enkelt och sätter sig i ett annat rum. På a v s t å n d.)

7 kommentarer:

Fourmum sa...

Hehe, så söt han är ;) Nu kollade jag utan ljud så jag vet inte om matte sa åt honom att ta det lugnt med sigge nilsson, eller om man bara kollade på matte för att se om det var ok? Kul att se att varken sigge nilsson eller pElle är rädd för Harry utan till och med gosar med honom

Lisette sa...

Men undrar du på att Harry till sist faller för frestelsen!!!! Sigge är ju som en riktig slinka i sina förförelsekonster, Det måste ju till sist bli alltför oemotståndligt för en ung testosteronstinn herre ( Om det nu är teststeroner dom har, hundarna ;))

Elisabet. sa...

Fourmum: jo, matte sa till .-) Eller ifrån ,-)

Lisette: kan du förstå .., sigge som är kastrerad (det kan man inte tro) beter sig PRECIS som våra kattmadamer gjorde i mars, april, då dom låg och kråååmade sig på marken så snart en kattherre (eller hund) passerade ,-)

Fourmum sa...

Eller så är det bara en vilseledande manöver från Harrys sida så sigge nilsson ska bli generad och gå ifrån den åtråvärda kattmaten så Harry kan äta upp den själv? Kul att se rangordningen, pElle, sigge nilsson och sist Harry, väl medveten om att det är just så :)

Elisabet. sa...

Fourmum: nja, han är väldigt förälskad i sigge ,-))

Sven Teglund sa...

Fantastiskt att se hur Sigge prålar sig för Harry! Bra att du säger till och sätter lite gränser, vad som helst accepteras ju inte....

mossfolk sa...

Och jag som trodde att Sigge fortfarande var rädd för Harry. Här åmar han sig ju hej vilt och knatar till och med under magen!