söndag 2 oktober 2011

Utekväll med jobbet ...


Utanför teatern.

Först jobb från halv tio till kvart över fem och sedan raka spåret till Halmstad, där vi slöt upp på puben Bull, där större delen av styrkan satt och väntade på mat. Och på oss.

Det var tre olika alternativ: räkbomb (den största räkbomb jag skådat!), Ceasarsallad och hamburgare. Dom flesta hade valt hamburgare och så var det vin eller öl eller vad man nu ville ha till.

Mycket prat blev det.

Och sen promenad till Halmstad Teater som verkligen är v a c k e r och en fullsatt salong välkomnade David Batra till en nittio minuter lång eller kort - eller helt perfekt lagom - föreställning!

Så himla bra det var!

Intill mig satt Carina och det ska jag säga; att förlänger ett gott skratt livet, då kommer Carina att leva i evighet! Det är precis en sån människa man ska ha vid sin sida när man tittar på nånting roligt.

Efteråt skjuts ända till husknuten - Carinas man Inge körde butiksbilen med röd text Ankaret Haverdal på långsidan - och då hade även Lena, som bor i Steninge, lämnats av.

En verkligt trevlig kväll blev det!!

7 kommentarer:

gunnar i vaplan sa...

Där tycker vi faktiskt lika, jag gillar David Batra, han är jätterolig ;-)

Elisabet. sa...

gunnar: jag hade NOLL förväntningar, men åååå, så bra han var! Intelligent, rolig, besk. Fart och fläkt.

Bloggblad sa...

Jag längtar efter att skratta så!!! Jag gillar Batra, förresten jag gillar alla komiker som är snäppet över pung- och bögskämt.

Parlamentet har jag slutat att titta på, där ligger det hela tiden på att de skrattar ihjäl sig åt att bara säga "pung" i olika sammanhang.

Elisabet. sa...

Bloggblad: nå, det var tämligen gott om under-bältet-skämt, det ska erkännas och det var nog då det skrattades som allra mest.
Men det var mycket annat också.

mossfolk sa...

Haha, jag började nästan skratta när jag läste, bara för att jag kunder föreställa mig Carina som du satt bredvid :)
Och jag tycker också att David Batra är himla rolig... live. På teve har jag däremot väldigt svårt för stand up.

cruella sa...

Men vad är en räkbomb? Det låter som du är bekant med fenomenet sen förr - jag har aldrig hört talas om denna rätt och tycker inte det låter särskilt aptitligt. Upplys mig:-)

Elisabet. sa...

mossfolk: ja, just så var det! Hon har ett pärlande skratt som får alla att smajla ...

Cruella: en räkbomb .., ja, som en mindre smörgårstårta översållad med räkor och majonäs och annat! Vi sålde dem på Ica i Ystad och jag orkade aldrig äta upp en sån själv - och denna var astronomisk -!