För sådär en tre år sen var det en hel hoper hobbybagare över hela världen som bakade detta bröd enligt Peter Reinharts metod (nedtecknat efter att han hade besökt Max Poilanes bageri och studerat processen). Ett av mina favoritrecept! Här är en länk till boken med brödet i fråga på framsidan.
5 kommentarer:
För sådär en tre år sen var det en hel hoper hobbybagare över hela världen som bakade detta bröd enligt Peter Reinharts metod (nedtecknat efter att han hade besökt Max Poilanes bageri och studerat processen). Ett av mina favoritrecept! Här är en länk till boken med brödet i fråga på framsidan.
(Hobbybagarna bakade sig igenom hela boken.)
Fin film, glömde jag att säga! Tack för den!
Käre värld, Läste först att ni bara hade fiberost hemma och undrade varföri hela friden man ska proppa in en massa fibrer i osten :-D
I vilket fall. God fortsättning!
Vonkis: nä, fullt så fibertokiga är vi inte, men borde kanske bli ,-)
Så vackra bröd! Och helt säkert är de goda också. Jag älskar bröd. ellem
Skicka en kommentar