.. så är detta en av de godaste ostar jag någonsin har smakat.
I vanliga fall har vi alltid Kvibille Cheddar - det är pv som varit den trogen i alla år -, men till min oerhörda förvåning kom han häromdagen hem med den här skapelsen.
S u v e r ä n t god till frukostbrödet och perfekt med plommonmarmelad till!
Andra tycker precis tvärtom.
5 kommentarer:
Kul med nya ostar, kommer def att prova!! Ännu mer spännande efter att ha läst "precis tvärtom"...... Åsa som fortfarande är kvar i Sant Pere de Ribes söder om Barcelona, feedjit visar dock att jag ibland är i Madrid, Sevilla eller Las Palmas där har jag dock inte varit........men det hade varit spännande!!
Cheddarost är oslagbart gott!
Har du plommonmarmelad ovanpå osten eller har du osten överst?
Åsa: ja, trots nedskrivningen tycker jag att den är hur bra som helst till mackan ...
Ruta Ett: tvärtemot dom flesta andra jag känner .., jag har osten först, sen marmeladen - vi diskuterade det i morse när vi fikade på altanen - tre hade marmeladen först, sen ost, den fjärde (jag) tvärtom ,-)
Näe, marmeladen först, annars halkar den ju bara av ostskivan!
(och beskrivningen av osten låter hemsk, jag klarar i princip inget starkare än Billinge)
Rexxie: ,-)
Men jag tycker om starka ostar och minns ännu en sån - en dansk hårdost - som vi fick 1973 i Sollentuna av exets moster ,-)
Skicka en kommentar