lördag 29 september 2012

DBIV för Eva på Frösön ...

Oj, är det redan dags!

Veckorna går så fort och nu sitter jag och funderar över vad som varit bäst denna vecka. Jag minns inte riktigt vad jag har gjort, tycker att varje dag flyter in i varandra.

Jag bestämmer mig för att dagens inköp varit det bästa.

Jag har väldigt "besvärliga" fötter, att hitta skor som passar är inte lätt. Nu har jag länge sökt efter ett par kängor som jag kan ha året om. Som är bra att vandra i, på gator som på fjäll. Jag har provat och provat men inte funnit några som suttit skönt. Vill man ha ett par riktigt bra kängor så kostar de mycket, väldigt mycket och då måste de passa bra.

Men idag hittade jag ett par, på "Gå och löpkliniken" i Östersund.
Jättetrevlig personal som tog god tid på sig att hjälpa mig, kunniga människor.

Och tänk, nu har jag gått med kängorna inne i flera timmar och de är helt underbara. Nej, de är inte snygga men det var jag inte heller ute efter. Jag vill kunna gå utan att få ont i fötterna, det är det viktiga. Så nu laddar jag inför långa promenader med min hund. Det härliga med detta var att jag hade sålt en tavla så jag kände att jag kunde köpa dessa dyra skor. Underbart!

Kram Eva.

3 kommentarer:

STORARTAT! sa...

Det finns inget bättre än sköna skor!

Turtlan sa...

Det där med snygga skor före sköna skor har jag gått in för sen länge. Visserligen har jag inga större problem med mina fötter men ska jag gå mycket en dag så måste skorna vara bekväma!!! Jättekräsen på det.
Sen så kan det bli mkt gåande i sjukhuskorridorer så då är det bekvämt som gäller.

Grattis till skoinköpet :-)

Evas blogg sa...

Precis så tänker jag också Turtlan. Det där med snygga skor det är ett minne blott. Tack!