onsdag 10 april 2013

"Obviously I loved him very dearly ...."



Jag tycker ofta att mitt liv - när jag försöker sammanfatta det -, mest består av ögonblick.

Skärvor av händelser som flimrar förbi.

Det finns dom som kan säga nästan på pricken vad dom sysslade med en dag i september för tio år sedan; själv kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde i förrgår!

Och om någon skulle ställa den där frågan till mig; om jag minns en särskild händelse i mitt liv .., ett tillstånd som jag skulle vilja återvända till, eller få tillbaka ..., så blir det just dom där korta, flimrande ögonblicken som kommer till mig.

Nu ska jag lyssna på vad människorna i den här lilla filmen berättar om.
Vad kommer dom att svara ...?

(Hedgrenskan .., jag tycker nog att du ska titta och lyssna .., du kommer att bli glad!)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart! Och Dun Laoghrie får nästan alltid ett besök när jag är i Dublin. En underbart lång pir att promenera ut på och sen den ljuvligaste presentbutik man kan tänka sig...
Hedgrenskan

Elisabet. sa...

Hedgrenskan: visst var det härliga människor! Och dialekter ,-)

Monet sa...

Men bakgrundsmusiken är fullkomligt fruktansvärd, entonig och hög pianomusik slår igenom precis allt och är fullkomligt enerverande. För oss "högkänsliga" iallafall. Jättesynd eftersom det är så ärliga och fantastiska människor som berättar.

Giftermål, barnafödande och det viktiga i att ta hand om dina relationer och vara med när de gamle dör är ju genomgående livsvisdom. Och så det där med att läsa mera, lustigt att det i efterhand blir så viktigt?

Elisabet. sa...

Monet: jag tycker precis tvärtom!