onsdag 13 augusti 2014

Räknaren är borta ...

... den som håller koll på hur många som tittar in på den här sidan.

Jag har aldrig brytt mig om den heller, utan mest kikat på  v a r i f r å n  eventuella besökare
kommer.

Nu vet jag inte om det finns någon alls som läser bloggar längre och jag har allvarliga planer på att, som så många andra, tacka för mig och i stället köra med Instagram och Facebook.

Men .., finns där nu någon läsare, så vill jag tipsa om nånting läsvärt.

Det här, t.ex.

Det handlar om Torsten.

19 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Men vad nu??!! Sluta blogga!! DÅ kommer jag att bli jätteledsen och det kommer att bli så tomt utan cikoria! :-(

Lundafarmorn sa...

Jag tror inte att jag missat ett enda avsnitt av din fantastiska blogg sedan jag upptäckte den för flera år sedan. Om du slutar blogga skulle ett enormt tomrum uppstå - och det för många, många är jag alldeles säker på.

Anonym sa...


NEJ NEJ inte nu när jag har kommit igång med mina små inlägg. Ska avslöja en hemlis. Det nästa första jag gör på morgonen är att kolla vad som hänt i det GULA HUSET PÅ KULLEN.

Friherrinnan

Trogen läsare sa...

Men snälla du, sluta inte med bloggen. Det första jag gör på morgonen är att kolla din blogg. Det är så fascinerande att få ta del av din vardag och alla dina åsikter. Dessutom har jag kollat många gamla inlägg, de som handlar om din mamma tycker jag är så intressanta att läsa. Sluta inte blogga, du förgyller mångas vardag, inte minst min

Babsan sa...

Men 😢😢😢😢det går inte Elisabet .Det är det första jag läser på morgonen!

afBabs sa...

Jag läser inte så många bloggar längre...
Men din läser jag varje dag och kommer så att göra tills den dag det är slut.

♥ ♥ ♥

Elisabet. sa...

Till alla: nu skrev jag inte det här för att klicka igång nån "sluta-inte-skriva-kampanj" :) Det är ju så att man läser färre och färre bloggar, jag själv är likadan - numera läser jag dom som finns i min länklista och uppdaterar flitigt -, ja, iaf uppdaterar.
Helt ärligt tror jag att bloggeriet är dött och begravet inom något år eller två.

Anonym sa...

Här är en till som läser din blogg varje dag, ofta går jag in flera gånger per dag för att se om du skrivit något nytt. Jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga för jag vill gärna fortsätta att läsa vad som händer i det gula huset i landet Halland! Jag brukar inte kommentera men läser troget/ småländsk tjej

mossfolk sa...

Men se, det tror inte jag. Att det är dött och begravet alltså. Det vore i så fall förfärligt trist för bloggandet är ju något helt annat än instagram och fb. Att antalet kommentarer blir färre tror jag beror på att många läser på paddan eller telefonen och då upplever det mer omständigt att kommentera.

Din blogg läser jag för övrigt mycket flitigt flera gånger om dagen... och numera även på natten :)

Kattis sa...

Jag kan då informera dig om att länkar från dig, de genererar dryga hundratalet besökare. //Hon som idag har kollat statistiken

annannan sa...

Det där med att bloggarnas tid är förbi har jag svårt att förstå. Om bloggen var ett bra format 2007, varför är den då inte ett bra format 2014? Facebook och Instagram är andra format, som passar för annat. De av oss som fortfarande bloggar är människor för vilka bloggen är det bästa formatet. I alla fall är det så för mig, och jag skulle bli så besviken om du slutade! (Jag som var rädd för att jag skulle sakna Ystad i din blogg när du flyttade, och som nu har blivit förälskad i Halland. Ja, lite i pv också, fast den kärleken svalnade lite när han höll på Tyskland i VM-finalen).

Men du, du kan inte lita på uppdateringarna i din länklista. Ibland har jag skrivit fyra fem inlägg innan blogger uppdaterar - ser jag i de olika bloggar där jag ligger i länklistan. Vet inte om det är wordpress versus blogger eller om det drabbar fler.

Anonym sa...

Jag håller då med alla övriga. Det skulle bli förfärligt tomt om du slutade. Oh FB är inte alls samma sak tycker jag.Känns mer "ytligt" på nåt sätt.ellem

-B- sa...

Leser daglig og hadde det ikke vært for bloggen hadde ikke du blitt min venn .

Turtlan sa...

Min räknare försvann också ett tag men nu är den tillbaka.

Jag skriver lite mer sällan numera men läser alltid de bloggar på min lista som uppdaterar. Liksom blivit ett litet gäng.

Jag kan förstå hur du tänker, det är enklare uppdatera på Instagram eller Facebook. Lite pillrigare här på Bloggen. Men jag skulle sakna mycket om du slutade blogga.

Å tack för tipset!

Cecilia N sa...

Det där med fb lämnar jag till andra.
Blogg är bäst!

Och det är ett enkelt sätt.

Det finns en möjlighet till att kolla statistik i bloggen också.

Klicka på "utforma" allra högst upp i fönstret, bredvid nytt inlägg.
Då har du statistik där i vänsterspalten.
Och väl du klickat där så kan du klicka vidare.

Anonym sa...

Kommer boken att försvinna helt?
Nej! Och det gör inte bloggen heller.
Facebook går inte att jämföra med en blogg. Där är ju ett så stort flöde av inlägg och uppdateringar så i alla fall jag blir alldeles snurrig. Där orkar jag inte titta varje dag, medans din blogg är ett kärt nöje att läsa varendaste dag.
Kram på dig/Anne i Mantorp

Tankevågor sa...

....och Mossfolk skrev precis som jag tänker.

....och nej jag kan inte tänka mig att vara utan den här bloggen. Ville bara sjunga med i den kören även om du inte ville starta någon sådan här. ;-)

Elisabet. sa...


Till er alla: jo, jo, nu trodde ni att jag var ute med håven - det trodde pv också -, men så var det inte!

Det var mer att förklara en känsla av man snart är ensam kvar i båten, så tror jag att många bloggare känner det.

Det här med statistik spelar ingen roll för mig; jag har aldrig brytt mig om hur många som läser, jo, någon gång när räknaren var ny, men då blev jag så stressad och tappade helt skrivglädjen, så det brydde jag mig aldrig om.

äremot tyckte jag om den här där det stod ..."Karlstad har tittat in ...", ja, jag ska se om jag får dit den igen.

Tack ändå för alla vänliga kommentarer, ingen nämnd och ingen glömd!

Anne i Mantorp: jag är faktiskt liiiite orolig för bokens framtid, även om jag själv alltid vill hålla i och kunna bläddra i det jag läser.Det gäller även tidningar :)

Turtlan sa...

Å nu tittade en Karlstadbo in :-))