måndag 26 mars 2018

Det bästa för ellem i Skellefteå ....


Nu är det SM-vecka här i Skellefteå och det syns och påverkar det mesta, även mina arbetsuppgifter. Pastoratet har ställt upp en kåta en bit upp i slalombacken och där bjuder vi på kaffe. Jag var där ett par timmar mitt på dan på torsdag och fredag. På fredagen var det härligt med strålande sol och mycket folk kom och var kaffesugna. Jag blev plötsligt ansvarig för kaffekokningen över öppen eld. Är ju själv ingen kaffedrickare men det blev klart godkänt och man väntade gärna den tid det tog för femliterspannan att koka upp. 
 
Trevligt att prata med glada människor och få värma kalla converseklädda tonårsfötter med bara anklar. Vi hade hemstickade yllesockor att köpa för den som ville köpa ett par men det gick även att få låna för att värma fossingarna. Detta var väl mest utnyttjat på torsdagen då det var snö och kallblåst ett tag. 
 
Vi ska ta en sväng upp på Vitberget idag, mest för att det är ett trevligt utflyktsmål nu.  Och så ska man väl passa på att utnyttja den inköpta SM-mössan som ger gratis inträde och buss under hela veckan! Ler  
 
ellem

2 kommentarer:

Elisabet. sa...

ellem: det här är den enda bilden som jag lyckas få upp, men den är fin, så det är helt okej. Jag vet inte vad som hände med dom andra? Omöjliga att ens spara ned. Och vilket härligt initiativ det här med kåtan och sockarna och kaffet!

Evas blogg sa...

Vilken fin omtanke att låna ut sockor.