torsdag 13 februari 2020

Ännu en torsdag ...


En bra torsdag, med betoning på  b r a.
Fick iväg ett fodrat kuvert lite norrut .., hämtade därefter upp Sonja och så gjorde hon mig sällskap till Flygstaden. Jag letade RX-lim och hittade det hos Clas Ohlson (eller Sonja hittade, jag såg dem inte där dom stod på översta hyllan).., vi åt god thai-mat till lunch och Sonja, som sedan hon blev änka inte tycker matlagning till sig själv är nåt att se fram emot, hon åt sååå rejält! Heja!

Sist av allt svängde vi förbi Fritz Blommor som ligger nära Västra Kyrkogården och där upptäckte jag Terese som arbetat hos oss i affären, men det var flera år sedan! Terese är ett under av vänlighet och har nog dom vackraste ögon jag någonsin har sett. Nu är hon florist och band en sååå fin bukett - bilden gör den inte rättvisa - och så fick jag ännu en bukett tulpaner, allt tack vare presentkortet som min rödvitrandiga syster förärade mig i födelsedagspresent.
Tack Rigmor!
Denna storasyster som är så omtänksam. 


Nu när operationen av Harrys svans närmar sig, kommer med posten (även det från Västerstad där min syster bor) ett pipdjur, nåt som är det absolut bästa han vet. (Jag är dålig på det här med hundleksaker, ja, ännu sämre när det gäller leksaker till katter). Så här ivrig och glad blev han när jag öppnat kuvertet och satt fast pipgrejen (som var en fisk) i postlådelocket.
Det var ett lycka-till-pipdjur, ja, inför operationen på tisdag.


Innan jag åkte iväg med Sonja, blev det ett besök i affären.
Sedan en tid tillbaka sköter vi själva om beställningen av blommor och den som har hand om den saken är Pernilla. Oj, det kan inte vara det enklaste! Blommor är ju i allra högsta grad färskvaror och det gäller att veta hur mycket som kan tänkas locka till köp. Heja dig, Pernilla!


Och hon hade gjort en fin exponering i entrén .., med lite tips inför Alla Hjärtans Dag i morgon.

För övrigt har det varit tämligen lugnt.
Även pv har - precis som lillkillens farfar - inträtt i Veteranpoolen och ska åka iväg tidigt i morgonbitti och vara barnbarnsvakt till lille Edvin. Avlösning i form av Edvins farfar dyker upp mitt på dagen.

Nu står Sigge här och jaaaamar och vill väl ha godare mat än torrfoder, men se, det får han inte ikväll. Någon måtta får det vara. Han är numera så kräsen att endast kattmat i sås duger.

Over and out.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det fodrade kuvertet har nyss anlänt, personligt lämnats av brevbäraren.
Innehållet gjorde mig så himla glad och imponerad. Tusen tack du allra bästa Elisabet!
Kram Anne i Mantorp

Elisabet. sa...

Anne i Mantorp: så bra att det kom fram i tid!! Och så roligt att prata med dig!