onsdag 6 januari 2021

Om väntan - ett radiotips -.


Bilden: på mitt skåp i omklädningsrummet på Ica Supermarket i Ystad. Nedräkning till någon semesterresa.

Igårkväll gjorde jag en relativt tidig kväll, kröp ner i en kall säng och låg i någon timmes tid och läste den bok jag fick av pv i julklapp (tack för tipset Babsan!) .., men när den blev för spännande, spelade jag i stället quiz .., med pv (i var sitt rum låg vi och utmanade varandra, samma känsla som innan jag kom flyttande från landet Skåne ...), med Bert i Luleå. Eva på Rödön och Sture i Finland. 
Sture hade försvunnit från quizzen ett tag, men återvände, då han ändå var säker på att Finland skulle förlora hockeymatchen mot Ryssland. Nu på morgonen upptäckte jag att dom blåvita hade vunnit. Oj, vad han ska gräma sig.

Nå, det blev ett par timmar av vakenhet och sen somnade jag förstås och sov gott, ja, jag låg i sängen ända fram till klockan var nio. Oj, vad det går utför med mig! Och ändå .., så härligt! 

Från åtta till nio lyssnade jag till P1 och ett program som handlade om Väntan och där människor berättade om just .., sin väntan.
Så bra. 
Så intressant! 
Här en länk till programmet.

3 kommentarer:

Babsan sa...

Vad var det för bok?Nu läser jag på läsplatta och det är helt suveränt.Trodde inte det skulle fungera då jag är svårt bokohlic😂😂😂men inga problem.

Elisabet. sa...

Babsan: Väg 9.

Babsan sa...

Inget jag läst så kan ju inte ha rekommenderat.......måste vara nån annan