måndag 15 februari 2021

Bättre och bättre ....


Ensam hemma, ja, så är det ju för det mesta. 
Det blir det vanliga. Rundorna ., kolla posten .., plocka undan. 

Tittar på "Tunna blå linjen", polisserien från Malmö, som väl torde vara det bästa i den vägen som visats hos SVT. När det senaste avsnittet visats, då först kan man titta på nästa och det var vad jag gjorde. Varje gång har jag sagt "men det här var ändå det bästa avsnittet!" och det tänkte jag även idag. 
Vilka  fantastiska skådespelare! 


Och så har jag bokat boende i Bohuslän för några dagar nästa vecka. 
Två övernattningar i stuga och Harry får följa med och pv får då kanske börja med däcket på båten; allt som ska på plats på däcket, menar jag.
Han fick mejl från varvet .., jodå, båten står varmt till, så då går det ju att jobba. 
Vad jag ska pyssla med, återstår att se. 


Så här såg det ut när vi gick ner mot havet till idag. 
Ingen sol, men man kan väl knappast begära solsken dag ut och dag in. 


Och tack någon - vägföreningen kanske - som är så generösa med gruset på Ejdervägen! 
Sååå mycket mindre risk att dråsa i backen och bryta något ben eller ännu en handled. (Ja, jag har inte gjort det nu, men tidigare. Läste nyss att däremot har drottning Silvia idag dråsat i backen - men i hemmet, så det torde väl vara i golvet - och brutit ena handleden. Det kan vara nog så kämpigt, vill jag lova.)


"Hej på dig du fine Erik, du den bäste av grannar! Hur många år bodde du i Brasilien? Tjugo ..? Och alltid denna längtan tillbaka!"¨

Lyssnar till Arlindo Cruz med musikanter och tänker att hade ovanpågrannen Erik varit i livet och jag hade bott kvar i Ystad och spelat detta lite högt .., då hade han nog blivit glad.
Det är vad jag tror.

Inga kommentarer: