torsdag 18 februari 2021

Dagens fönster ...

Från Guy i Arvidsjaur kommer den här fina bilden - för den är ju verkligen fin - och i ett tidigare mejl - för bra länge sedan - har jag frågat Guy hur hans liv ter sig nu för tiden? Jag kan inte påstå att svaret kom snabbt, men det kom. Ikväll ..,-).

Så här skriver Guy (tänk, att vi är släkt på långt håll, ja, jag vet, jag tjatar om det jämt och ständigt, men jag blev så glad när det upptäcktes!): 

"Hej Elisabet!

Här är det fortfarande riktig vinter, en sådan som vi inte upplevt de senaste åren. -25 idag och vädertjänsterna har spått samma temperatur i morgon.

Hur har jag det? 
Ja, kanske som vanligt rent fysiskt. Jag är ju knappast någon ungdom längre, men jag är oändligt tacksam för att jag kan ta mina vanliga promenader, och klarar mig själv i övrigt.
Naturligtvis gör pandemin att mina kontakter med andra är begränsade. Jag tillhör de som undviker att träffa andra  inomhus eftersom jag är rädd att bli smittad eller att smitta andra.
Ju närmare vaccineringen jag kommer desto svårare är det att stå ut.

Jag fotar varje dag det går. Min kamera fungerar ner till -10 grader, sen blir det mera osäkert. Jag använder datorn en hel del, ofta YouTube. Jag löser korsord och sudoku, läser inte böcker så mycket 
längre. 
Ungefär så, som du kunde ha uttryckt dig."

/Guy

Inga kommentarer: