onsdag 14 april 2021

Kväller ...

Det blev en mer än lovligt seeeg dag idag, men det var jag beredd på. Gårdagen bjöd ju på oceaner av energi och en känsla av att man knappt varit sjuk. Nu blev det tvärstopp. Säkert tycker många att det är vanvett att ta i så mycket, så det blir så här .., men det är svårt att hålla igen, när man väl känner sig pigg och kry. 

Vid halv åtta, lagom till Rapport, upptäckte jag att kattmaten var  helt slut och jag tog bilen och susade iväg till affären. Hemköps parkering har byggts ut till det dubbla - om inte mer än så - och på den nyare delen stod fyra, fem Epatraktorer och brummade och det spelades högljudd musik. 

Tidigare ikväll hade jag sett ett inslag hos SVT, från Östersund .., och där togs problemet upp med ungdomar vilka samlas med j u s t  sina Epatraktorer och det spelas högljudd/basfylld musik till långt in på nätterna och detta intill bostadsområden där andra blir förtvivlade och inte får sova. Det tänkte jag på just då, när jag parkerade. 

Det var mindre än en halvtimme till stängning och Anton var i full färd med att dra in lastpallar med varor och jag tänkte att "tack och lov att man slipper den tunga biten!" Än värre blir det när vattenmelonerna ska dras in om kvällarna; det är är såååå tungt!


Så hemåt igen och solen på väg ner i väster. Körde raka spåret ner till havet .., den där smala vägen som efter kurvan är spärrad av en bom (man måste ha en "dutt" och låsa upp den med, detta på grund av ideliga stölder av båtmotorer), så jag parkerade och så snabbt ut och mobilen visade på rött vad gällde batteriet, men några bilder hanns med. 

När jag sedan skulle vända, var jag tacksam för att det här med fickparkering, det är nånting jag tycker jag om .., och det här blev som att vända på en femöring. Sååå glad och stolt jag var att det fungerade! 

Hemma igen och Kilimanjaro-backen ser - just här - inte alls seg ut, men det är den. I det här fallet ljuger kameran. Nu är klockan halv elva snart och pv har hört av sig och jag läste upp alla era frisyrkommentarer och han lät mer än nöjd ..., jo, jo, det kanske kan få honom att fler gånger uppsöka herr frisören i Halmstad.

Arbetet på båtens däck hade gått bra, men allt är inte klart och skåpet som byggts på plats i det jag kallar köket (en dansk stor och uråldrig radioanläggning togs bort) var sååå välgjort och fint, sa pv. I morgoneftermiddag blir det hemresa. 

Nu mot sängen!

Inga kommentarer: