lördag 17 april 2021

Resumé ....

En lååång lördag känns det som. 

Pv har grävt och fyllt på med kompost i trädgårdslandet uppe i slänten och själv har jag rensat ogräs i rabatten, den mot havet till. Humlen på väg upp. Snart ska jag lirka dem på Den Rätta Vägen .., det vill säga, upp till spaljéerna. 

Ägnade flera timmar på eftermiddagen åt Prins Philips begravning i London. En vacker och värdig historia och tack och lov att man kan kolla på Sky News. Drottning Elizabeth såg ut att ha åldrats tio år, men det kan ju vara den helsvarta klädseln som gjorde sitt till. 

Det lär ska bli en närapå högsommardag i morgon och då ska pv agera tekniker och montera den nyinköpta gasolgrillen vilken friherrinnan skaffat sig. Spännande ! 


Och så plockade jag idag vårens första fästing från Harry och nu blir det droppar i nacken, så och på Sigge. Ett elände är det med dessa små djur.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Usch! Förra året hittade vi inte en enda fästing på vår kattdam, trots att hon inte fått något medel (vi brukar droppa efter första fästingen). Otroligt med tanke på att vi har mycket fästingar här. Hoppas förstås att det blir likadant i år 😁

Elisabet. sa...

mossfolk: nu är båda husdjuren behandlade! Jag verkligen hatar fästingar, men har inga bekymmer att ta dem med fingrarna. (Om dom inte är alldeles för blodfyllda ...),