onsdag 29 december 2021

Dagens fönster ...


Vi åkte in till Halmstad, mest för att pv skulle komma i kontakt med någon bankpersonal, men det var hopplöst. Ett tjugotal väntade i kö utanför banken och tio inne i lokalen och nej, han gav upp. Det kan heller inte vara helt enkelt att styra schemaläggningen när det gäller banker. Hur många sköter inte sina bankärenden via mobil eller dator hemma och att det då blir en propp just vid årsskiftet, är inte konstigt. Och att då kunna bemanna för just den här tiden .., nej, det är nog knepigare än man tror. 

 Under tiden stannade jag på parkeringen vid slottet och tog mig en promenad just där, vid slottet. Jag tycker att det är så omåttligt vackert .., proportonerligt och med jordnära färg! '

Svinhalt precis överallt var det! 

Efteråt, när pv kom tillbaka, hann vi med en sväng till Flygstaden och så småningom även till Ankaret i Haverdal. Där satt alltid så rara Moa i kassa 2. Moa spelar allsvensk fotboll med Vittsjös damlag (såklart) och berättade att hon efter nyår helt enkelt tar sitt pick och pack och flyttar till .., ja, i alla fall i närheten av Vittsjö. Hon såg så trött ut. 

"Ja, jag har arbetat mycket hela december månad, men nu ska jag ha fyra dagars ledighet .." förklarade hon. 

Nu ska här tittas på skidåkning, 10 km klassisk stil för damer. 

Heja Charlotte Kalla! Idag håller jag på dig!

Inga kommentarer: