fredag 6 januari 2023

Hotell Romantik ...

Ja, på det hotellet - programmet i SVT 1 - hamnade jag av en händelse när jag varit ute på kvällsrundan med Harry. 

Deltagare var ett antal kvinnor och män - alla var pensionärer i olika stadier - och så ska man då försöka hitta kärleken. 

Under tiden på dejtingsidan var jag modig (eller dumdristig) och träffade flera män, men jag var inte den som föll pladask huller om buller. 

En skåning sa "fy f-n vilken integritet du har, nu drar jag!" Dessutom tyckte han att jag var enveten. 

Samme man berättade att han alltid tog minst en snaps till frukost och tv:n hade han slängt i containern. (Tänk, alla Ambulansprogram jag då hade missat!)

En annan ville att jag skulle sitta baktill på hans motorcykel och följa honom ut i Europa.  När jag sa att jag gärna ville köra min egen moppe, var det tack och adjö. Och så detta ständiga tjat om bystmåttet.

Ungefär så.  

I kvällens program - det första avsnittet - säger en man till kvinnan som blev hans utvalda för kvällen, att "Ja, jag känner mig undfallen när du liksom tar befälet", ja, något ditåt. Kvinnan hade gått före honom in i sitt hotellrum och före honom ut på balkongen för att se på utsikten; han i sin tur frågade henne om hon ville bli buren över tröskeln. 

Hjälp, tänkte jag.

2 kommentarer:

Babsan sa...

Tycker denna typ av program på nåt sätt är förnedrande .Varför ställer folk upp på liknande?Wahlgrens värld har jag sett en gång samma där så förnedrande på nåt sätt.Att folk lämnar ut sig så förstår jag mig inte på.Kan man sälja sig så?Så dessa typ av program är borta för mig.

Elisabet. sa...

Babsan: Nja, jag känner det inte som att dom förnedrar sig, men jag själv skulle inte för tio miljoner ställa upp på ett sådant koncept. Aldrig. Tänker också att kvinnorna tycks sååå mycket starkare inombords än männen.