tisdag 30 maj 2023

Dagens fönster ...

I slutet av maj 2009 kom det här fönstret till min inkorg och den som hade kameran redo, var Anitha Renström - hon som var sambo med Per-Erik - båda är nu döda sedan ett par år tillbaka. I mejlet skrev hon att "nu hade hon besökt paradiset!" 

Såväl Anitha som Per-Erik lämnade för något år Adak (några mil från Malå) för att bo i Skåne. Å, så dom trivdes, men så blev det flytt hem igen och det var där Per-Erik somnade in där han låg och sov. 

I fjol, i februari, var det Anithas tur. Här kan man läsa om henne. 

4 kommentarer:

Gunnel sa...

Som jag tidigare berättat var Per-Erik min yngste kusin. Jag var på hans bröllop när han gifte sig, det blev skilsmässa så småningom och den Anita som han senare levde tillsammans med har jag aldrig träffat, tror jag. Per-Erik var mycket musikalisk.

Elisabet. sa...

Tack som berättade! Perra och Anitha var här på middag och jag hade gjort lammstek och så var det ugnsrostade grönsaker, sås och gelé. Jag har ALDRIG tidigare i mitt liv fått så många lovord för nånting jag serverat. Om och om igen utbrast han: ” Men sä (ja, med ä …) djävuuuulskt gott!” Han var underbar. Anitha också. / Elisabet

bettan sa...

Jag träffade dem i Ystad. Minns dem och Anitha verkade så rar.

Elisabet. sa...

bettan: Och så förälskade dom var!