lördag 3 juni 2023

Lördag ...

 

En hel del på agendan idag. Vägbulorna ska komma på plats, jag ska binda upp blommor som nu håller på att tippa överstyr och allt har vattnats. 

Pv kom tidigare på morgonen in med tre jordgubbar från växthuset (har spridit sig dit själva) .., en avsats i trä mellan altanen och "bron" måste åtgärdas innan någon snavar och bryter ännu en handled - eller värre saker än så -. 

Kanske en sväng till båten och ett måste är att köpa ägg från hönseriet på andra sidan kustvägen. 

Vi har haft Hilda och Edvin på campingbesök och det var spännande värre för gossen som om knappt två månader fyller 5 år och nu har en LÖS TAND. 

 Nu har de givit  sig av till ännu en campingnatt några mil härifrån, till Skärshults camping med  badbrygga och allt. Och här vankas 11-kaffe.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Burr, vi tältade i trädgården en natt förra sommaren och det ska jag säga, att någon tältsemester kommer det aldrig att bli för vår del ;)
Men spännande för barnen. Såklart.

Elisabet. sa...

mossfolk: Under pv:s uppväxt var det camping som gällde, ofta i utkanten av Lysekil. För honom är det fortfarande något av den dröm och sååå charmigt. Det gäller inte undertecknad, kan jag säga. (Även min pappa tyckte om tältcamping, men det smittade inte av sig till någon av oss tre döttrar).