onsdag 19 november 2008

Nu ska det sägas ...

Jepp.

I love him!




(Ja, i alla fall är han superbra!)

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Hehe... du vet väl att jag har ett foto där han håller armen om mig??? Jag hörde honom föreläsa, och eftersom sonen tillför fancluben bad jag att få ta ett kort efteråt... då tog han min kamera och gav till nån annan och la armen om mig och LOG... nästan i alla fall.. Han log och skrattade mycket under föreläsningen, det kändes ovant, men han förklarade också varför han inte flinar på bild eller i tv.

Elisabet. sa...

bloggblad: jaha, det fattades bara det .., att du skulle ha såna kontakter med honom och ...., "håller armen om mig" ..., ja, ja, det låter nåt det.

Avundsjuk ...?

Jag ...?

Nääää, näää.

cS sa...

Nä, jag delar nog inte dina känslor för honom :-) Men grattis på namnsdagen i alla fall /Claus

Elisabet. sa...

cs: det är ett nytt fenomen hos mig .., förut tyckte jag att han var som en ettrig terrier .. men nu har jag ju Blivit En Ordentlig Människa som använder cykellyse och betalar tv-licens .. och då kommer allt i ett annat läge ..,-)

Elisabet. sa...

claus: tack, för gratulationen!

Jom Manilat sa...

Jag tycker att det skulle vara på sin plats med litet "Sverker Olofsson-journalistik" i A-Ekonomi och alla andra ekonomiprogram där bankernas och näringslivets företrädare oemotsagda får komma till tals. läs http://detmorkahotet.blogspot.com/2008/11/1-1-3.html