onsdag 11 mars 2009

Ett eftermiddagsfönster från ...



Det finns bloggar som man läser, kanske inte för att det som skrivs om alltid är vad man själv känner igen, utan måhända mera för att ..., ja, för att man trivs med själva
r y t m e n bland alla bokstäverna.

Precis på pricken så är det när jag läser hos den här madamen.

Så här skriver hon om det ena av de två fönsterbilderna som hon har skickat, dvs, den ni ser här ovanför.

Ja, när jag fick bilderna var detta texten .., och hur jag än bar mig åt, lyckades jag inte begripa vad hon menade .., men jag tänkte att ja, ja .., det är väl jag som ser dåligt?

Avsändaren hade blandat ihop bilderna och egentligen handlar det här om morsdagstårtor!

Så enkelt var det.

"Det ena är taget i en vägg som är det enda som återstår av en byggnad som kanske en gång innehöll en fabrik som drevs av vattenfallet den ligger invid, utanför Santarém nordost om Lissabon."

Tack snälla rara! säger förkylningsmadamen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och här har vi ju två snurriga bloggmadamer på en gång: den som plockar fel kort ur mappen och den som tror att den texten hänger ihop med den bilden...

Men det här är också en
bild tagen samma dag, som var Mors Dag, så det är det alla tårtorna handlar om. Och jag tog den bilden också med din blogg i tankarna. Så det enda som är fel är ju texten.

När jag kommer hem idag ska jag plocka ut rätt bild. Och så undrar jag hur galet det blev med den andra bilden jag skickade?!

Anonym sa...

Och så är det ju så att somliga bloggar läser man - i alla fall jag - för igenkänningens skull och andra för överraskningens. Men i bägge fallen är det nog så att man måste känna sig hemma i rytmen. Det får vara måtta på överraskeriet.

Evas blogg sa...

Vilket fönster!!!