onsdag 21 april 2010

Ooooops!



Vid tvåtiden idag ligger jag på soffan Ektorp och hostar och har mig.

Tv:n är påslagen.

Där är just då ett program från Amerika som handlar om fenomenet "mooning", dvs, när människor, mer offentligt, visar rumpan.

Just det här inslaget är filmat vid ett järnvägsspår och så snart ett tåg kommer, dras byxorna ner eller kjolarna upp och det är stjärtar i alla de former som uppenbarar sig på tv-rutan .., tjocka, päronformade, slappa, ungdomliga med spänst, ja, alla varianter finns.

Och så är där äckligt håriga gubbrumpor i närbild och just exakt när en sådan man visar rumpan i väldigt-mycket-närbild, kanckar det på min dörr och in kommer vaktmästaren som har avtalat tid med mig, han ska få stopp på min läckande kran, och det första han ser, det är tv-bilden med en massa nakna gubbstjärtar och jag sitter i soffan med benen i kors och skyndar mig att förklara .. "ja, men det är inte som du tror, det är program om ...", säger jag, men rumpsekvensen är lång och tycks aldrig ta slut.

Jag vill bara sjunka genom jorden.

Och herr vaktmästaren, han ler.


Anaconda in English.

Del 2 av 8: Buttocks.

Idag fokuserar vi på en enda kroppsdel - rumpan!

Möt mannen som har brännmärkt sin och de som "moonar" för tåg i Kalifornien.

Johannes Hallbom frågar Dublinborna vad de tycker om sina bakdelar.

Från 19/4 i SVT2

6 kommentarer:

Tuvstarr sa...

Hihihi, så kan det komma...

Evas blogg sa...

Hahaha......Jag blev lite generad i morse när jag var i kyrkan. Efter mässan åt vi frukost, vi var fem damer och en man vid vårt bord. Jag skulle vara lite trevlig och frågade : Vad gör du på dagarna då? (han ser inte helt oäven ut den mannen:)Det blev alldeles tyst vid bordet, han tittade på mig och blev lite generad. Då började jag ursäkta mig om att jag var bara intresserad, ja alltså så där rent allmänt. Mina ursäkter blev mer pinsamma än frågan och det blev allmänt skratt och då var det jag som blev generad.

Cicki sa...

Fniss, så det kan bli.....:-)

För några vintrar sedan var det några pojkar i nedre tonåren som tyckte det var väldigt kul att moona för oss gamla tanter när vi hade vår bassängträning. Det är alltså stora fönster vända mot en gångstig. Vi tyckte mest att de var fåniga.....:-)

Elisabet. sa...

Tuvstarr: ,-))

Eva: och när man börjar att förklara, då blir det bara värre ...,-)

Cicki: Dom tyckte kanske att tanterna skulle få se lite yngra rumpor .-)

Sven Teglund sa...

Haha, sådana där situationer är roliga, när man får skämmas litegrann. Och du har rätt, det blir värre om man försöker förklara.

Det finns mycket i denna värld. Att visa rumpan... vilken idé!

Elisabet. sa...

Sven: ja, det blir alltid värre när man börjar krångla till det med förklaringar .-)