torsdag 3 juni 2010

sigge nilsson ...



... är spräcklig i pälsen.



Men tassarnas undersida ..., åååå, är alldeles svarta!

7 kommentarer:

Linda sa...

Vilket liv era katter har :)
Jag har alltid sagt att jag vill bli katt i nästa liv. Hos en snäll familj så klart :)

Linda sa...

Eller heter det - VILKA liv era katter har?

Mian sa...

Vilka läckra tassar!

annannan sa...

Och de är något alldeles oemotståndliga - till och med när man betänker vad de (åtminstone framtassarna) sprätter i. Den sotsvarta nosen också.

Katten L hos min pappa är alldeles svart hela hon. Fast hon blir lite solblekt pepparkaksbrun i topparna (hon är långhårig, så gatukorsning hon är) på sommaren.

Men jag tycker inte att Sigge är spräcklig, jag tycker att han är randig. Och det är väldigt stiligt. Blir jag katt vill jag gärna bli randig.

Leina sa...

Ja du... Katter ja... Hade en diskussion nyligen med en man (jägare) som hade haft katt... Men nu inte tyckte om dessa varelser... Min teori är att jägare i allmänhet (naturligtvis inte alla) hatar katter... Han höll med mig, troligen eftersom de "leker" med bytet. Suck... Älskar katter och om pElle och Sigger tycker jag jättemycket... Härliga svarta undersidor... =D

Elisabet. sa...

LindaLotta: ja, jag tänker ofta att särskilt pelle har fått ett sånt underbart liv, i jämföreles med att bo här hos mig på 31 kvm och aldrig få gå ut.

Mian: visst är dom .,. som kanintassar, fel, hartassar!

annannan: ja, det är rätt, han är ju inte alls spräcklig, utan randig och såååå fin!

leina: nej, det tror jag inte att det handlar om .., jag tror mera på att människor som inte tycker om katter, är såna som vill ha kontroll över tillvaron.
Katter får man ju, som du vet, ingen kontroll över .., dom gör som dom vill. Och man måste komma till den insikten .., annars blir det svårt att vara kattägare .-)

Carita sa...

Fast det där stämmer inte riktigt heller på alla för jag har ett jättestort kontrollbehov och älskar katter :)!