söndag 18 mars 2012

Och så ett kvällsfönster från ...


... madame Monet i södra Frankrike.

Helt ärligt skulle jag nog få migrän om närmaste grannen hade sån färg på sina fönsterluckor!

Men så är jag ju också en enjängd typ ,-)

(I Ystad, inte långt från infarten till Ö o B, finns ett hus i sten, målat i en knallorange färg .., och jag har flera gånger tänkt att vore jag granne, då flyttade jag! Jag skulle helt enkelt inte uthärda ,-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk, jag tycker det är fint :)
Men smaken är som baken - delad.
Titti

Elisabet. sa...

Titti: jo, det tycker jag också, men skulle inte vilja ha det som grannhus ,-)

Lisa sa...

För några år sen flyttade det in nya grannar från Irland i ett av våra grannhus, området är från 30-talet. Ganska snabbt den sommaren började de måla hela huset i exakt den här färgen, vita knutar som tur är. Vi och alla andra grannar var i chocktillstånd. Tänka sig vi vande oss efter nå´t halvår och nu tänker vi inte ens på det.

Lisa från Västmanland/Jämtland

Elisabet. sa...

Lisa: ja, det är ju förstås ett i-landsproblem av stora mått, om man, som jag själv, skulle få migrän av en viss kulör ,-)

Och det är ju tur att man kanske (obs. kanske ,-) vänjer sig ,-)

Lisa sa...

Elisabet, glömde skriva att det är så lummigt och uppväxt i det här området på sommaren, så vi ser faktiskt inte huset då för alla träd som skymmer, kan ju vara därför man inte tänker på det..

Elisabeth från V-manland/ J-land

Cecilia N sa...

I Sörberge fanns för många år sen ett hus som var målat blågult. Halva huset (med skarv mitt på gaveln) var blått med gula knutar och fönster och halva var gult med blåa knutar och fönster.