måndag 19 mars 2012

Ser man på ....


Teliadamen visade sig vara förstående och vips, hade jag hittat lösenordet till vårt nätverk.

En stund senare klickade jag mig fram i min nya telefon .., och efter ytterligare en stund kunde jag skicka ett sms till Emma, ja, man ska förstås inte skicka dylika till ungdomar som går i skolan, men jag blev så himla lycklig över att det nu fungerade!

Sen testade jag att skriva en kommentar på min egen blogg.
Ojdå, det funkade också!

Nu återstår bara att lära sig hur man svarar i den här apparaten, för se det kunde jag inte, då, när sonen ringde!

(Men det tekniska snillet, tillika stickmadamen i Västmanland, hon beskrev hur det går till.)

8 kommentarer:

Rexxie sa...

...och nu väntar vi bara på att du kan blogga från den också, för då kommer vi väl att få en realtids-ström av inlägg från Halland?!

Yippie!!!

Christina sa...

En grej som jag missade totalt i början, det var hur man stänger av appar. De är ju precis som program i datorn, men det fattade jag inte.
När jag hade tryckt på "hemknappen", den runda längst ner på ajfånen, så trodde jag att de var nedstängda - men se det var de inte.
En kompis tyckte att min ajfån laddade sååååå långsamt, och det visade sig bero på att jag hade alla appar öppna sedan jag köpte telefonen. Ca en månad, men herreje så många appar jag hade lyckats ladda ner på den tiden;-)
Man dubbelklickar på hemknappen, då kommer en list upp med alla appar som ligger i viloläge - och drar ström. Du håller fingret på en tills alla börjar skaka så där du vet, sen stänger du rubbet med det lilla krysset.
Det är alltså i den dolda listen du ska stänga av.

Elisabet. sa...

Rexxie: ,-) Nej, det tror jag inte .. men det är himla intressant. Har du en?

Christina: ååå, tack för tipset! Jag har inte laddat en enda en ännu .., som ni kanske vet är jag en försiktig general med sånt som är nytt ,-)

Rexxie sa...

Näe, trots att jag är tämligen välavlönad tycker jag att det är för dyrt (men däremot skulle man ju kunna tycka att min arbetsgivare, som är en av de större telekomoperatörerna i Sverige, skulle kunna sponsra mig lite, men icke då!)

Elisabet. sa...

Rexxie: ja, jag tycker också att det är dyrt, även om jag fick det relativt billigt, 345:- månad .. men kommer jag att ha användning av den till det priset, det undrar jag?
Det är en resa per år det ,-)

Elisabet. sa...

Ps. I alla fall en resa med övernattning två nätter i Ystad ,-) Ds.

Anonym sa...

Oj, vad skönt att jag inte behövt ge mig in i den där djungeln än. Puh! ellem

Mian sa...

Du kommer inte att HINNA att åka till Ystad nu när du har köpt den där ;-)