söndag 1 april 2012

En upptäckt för mig ...



Jag säger bara en sak ..., vilken  a r t i s t   denne Samuel Ljungbladh är, han som var med i kvällens "Så ska det låta"!!

Inte en susning hade jag om vem denne man var och  tala om att kunna sjunga med inlevelse!

Klippet är från ett inhopp i ett tidigare avsnitt av programmet, för flera år sedan.

(Och bara så ni vet .., så här han såväl Stenbock som västerbottning. I say no more ,-)

7 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Han är underbar, men han verkar nästan bara vara med i just Så ska det låta :) Han borde vara med lite varstans tycker jag!

Ingela sa...

Helt underbar, har hört honom live några gånger. Han var "opening act" till gospelgiganten Kirk Franklin när han och hans kör spelade i Globen för två år sen. Jag var inte där, men min bror... har svårt att komma över det fortfarande. Kolla detta klipp där han sjunger duett med Nikki Ross.http://www.youtube.com/watch?v=CaJDVaIPJw4 Notera att han Hlet underbart! uppträder i frälsisuniform, FA i Umeå är hans andliga hemvist. Om du har sett på Let's dance nån gång så har du hört Samuel, det är han som är den manlige vokalisten i orkestern.

Ingela sa...

Ja lite ogrejdig blev den där kommentaren, men du förstår säkert innehållet.

Ingela sa...

SC Anna: Han förekommer i en massa sammanhang, men mest i kristna sådana så det är inte säkert att den som inte har hågen åt det hållet märker så mycket av det.

Turtlan sa...

Det var en ny upplevelse för mig också. En av mina vänner på FB gav mig lite mer info, bla att han kommer till Pingstkyrkan här i staden på konsert i April.

Jasså.. han som sjunger i Let´s Dance. Jag har ofta undrat vilka det är som sjunger där bakom. Synd att de inte syns mer!

En ny favorit!

Monica sa...

Han var med i Nils-Börge Gårds program också som gick förut, men aldrig sett honom på julkonserter t ex, som är en massa kristna sånger men sjungs av Christer Sjögren, Pernilla, Perelli m fl och de brukar också ta in någon ny eller gammal förmåga. Men han kanske mest är engagerad i kyrkorna som Ingela säger.

Mian sa...

Vilken goding - honom måste jag lyssna mer på.
Tack för tipset!