måndag 2 april 2012

På agendan ikväll ...



Det här med ajfånen, ååå, det är en sån oerhörd glädje! 

Och ja, man har väl inget liv förstås, inte om man går och lägger sig och ligger där och fibblar med telefonen och pv ligger intill och smajlar och tror knappt sina ögon .., men vips, inom några minuter har man klickat in sig på SF-appen och reserverat två biljetter till kvällens föreställning på Röda Kvarn i Halmstad.

Får jag välja mellan amerikanska och brittiska filmer, blir valet lätt som en plätt; jag tycker ofta så oerhört mycket om dom senare! Och brittiska skådespelare ser inte alla ut som plastdockor, i alla fall inte ännu!

Och igår hade jag mejl från min syster i Australien som beskrev filmen som "himla trevlig, du skulle tycka om den Elisabet!"

Men först arbete till klockan 15.00.

I morgon ledig dag! 

Och på onsdagkväll kommer AP och hämtar sin häst. 

Ååå, sicken glädje!


4 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag ääälskar min ajfån. =)
Den är verkligen *användbar* på så många sätt!

Jag är också sugen på att se den filmen. Bara skådespelarna gör ju att den måste vara sevärd.

Ingela sa...

Jag såg trailern när jag var på bio senast, den där Ö-vikshelgen. Bestämde mej på stubben för att se den när det finns möjlighet.

Jenny sa...

Visst är ajfånen bra! Det första jag gör på morgonen, innan jag kliver upp ur sängen är att kolla Facebook, Twitter och Aftonbladet! Det sista jag gör innan jag går och lägger mej är att kolla Facebook, Twitter och Aftonbladet! Det tar en evig tid att ta sig upp ur sängen nuförtiden! =)

Elisabet. sa...

ulrika och ingela: ja, jag tror att ni kommer att tycka om den ,-)

sportigajenny: twitter, jo, jag har registrerat mig, men twittrar aldrig. Det räcker så här ,-)