torsdag 7 juni 2012

Och inte blir man less på varandra heller ...


Att arbeta eftermiddag och kvällar (dagens pass: 15.00 - 21.15) har sina fördelar.

En är att jag i lugn och ro kan sitta här vid bordet, med kaffekoppen (den som inhandlades i Skärhamn, i det fantastiskt vackra akvarellmuseet) och en god macka ..,. och så kan jag gotta mig åt SVT-play.

Det är vad jag ska göra just nu.

Uppdaterat: och den serien, om barnmorskor i East End i London, den får högt betyg av mig! (Den är tydligen baserad på verkliga dagboksanteckningar).
Frånsett en som vanligt tom resväska som dinglar lätt som ett fjun ... (att dom aldrig lär sig!!, en barnmorska kommer till sitt nya arbete och har med sig allt hon äger och har i klädväg i en resväska och så blir det så uppenbart att det är bluff ..,, att den är tom!) fick det första avsnittet mig att bli tårögd ett par gånger om!
Som alltid i brittiska serier är skådespelarna makalöst bra! 

3 kommentarer:

baratradgard sa...

Nä man ska inte slita på varandra...mannen och jag tränar varannan vardagskväll och då är det som fest att laga middag ihop på fredagkvällen!

Och det där med resväskan har du skrivit om förr och jag sitter numera alltid och gastar i Tv-soffan: "Ser ni att resväskan måste vara tom som hon svänger med den!" . När man just sett nån nästan sätta sig på resväskan i frustrerad panik över att snabbt rafsa ihop sina tillhörigheter och lämna ett gammalt liv för ett nytt!

baratradgard sa...

Kan du inte skriva till nån regissör och fråga hur de tänker?

Elisabet. sa...

baratradgard: det torde väl vara nån som har hand om rekvisita som man borde fråga?

Jag FATTAR DET INTE.
Hur kan man vara så nonchalant med en sån sak .., ja, en bagatell är det förstås i det stora hela, men för mig blir det .., tja, helgalet ,-))

Kul att du ser det också!