måndag 4 juni 2012

Vad som betyder så mycket ...

Om någon av mina arbetskamrater från Ystad läser detta, kommer dom att smajla igenkännande.
Där gjorde jag nämligen så, att när det var dags att lära upp nya sommarstjärnor, då visade jag på bilderna jag tagit av Hanna Carlén - före och efter - och så stod det ..."vem vill man hellre möta i kassan"?

Nu är det kanske inte alla som vill mötas av ett leende, men i alla fall "storhopen", som vi säger hemma.

Och idag gjorde den här tösen entré och gjorde det med den äran!
Efter att ha haft chefen eller undertecknad som back-up (verkligen bakom ryggen), så stod hon själv i kassan och även om hennes kinder blev allt flammigare, så klarade hon det galant!

När arbetspasset var slut, bad jag henne agera skådespelerska och det klarade hon ju också.

Sista timmarna var det bara Anna (då hade den leende tösen fått gå hem ..., "å, jag har ont i knäna!" sa hon och jag tänkte att ..., ja, ja, då kan jag också få ha det!) och Anna är också ny och idag föll liksom allt på plats för henne och när det var lugnt, visade jag hur man fixar stängningen i kassan (spel, post, osv) och vi repeterade tre gånger och tänk, hon fixade det hur bra som helst! 

Och hon klarade av att lämna ut paket och ta emot rekommenderade brev, ja, hon var sååå duktig! 

En härlig kväll var det, men å, så trött jag var när klockan var tjugo över nio och jag satte mig på moppen och susade hemåt. 

Det var iskallt om fötterna och solen på väg ner över havet .., en vacker himmel över Steninge och nu är det snart dags att krypa i säng och i morgon börjar jag tre igen och kanske får vi filma i morgonbitti, om det ska hinnas med? 

Nu är det mörkt inomhus.

När jag förstrött letar efter hanna-carlén-bilden (som jag inte hittar), ramlar jag över den här.
Ååå, så glad jag blir! 

Arbetskamraterna i Ystad visste att jag alltid hade ett sånt sjå att hålla behåbanden på plats och så skulle jag på återbesök till ortopeden i Hässleholm och just som jag satt i väntrummet, då kom det här meddelandet från kompisarna på Ica Supermarket. 

Sånt gör hjärtat glatt! 
Ännu ett par år senare!



3 kommentarer:

Jenny sa...

Du är inte ensam om problemet att de där förbaskade BH-banden åker ner. Tror inte jag har en BH för tillfället där banden sitter som de ska. Börjar på allvar tro att den här västgöten är felskapt! ;)

Jessica sa...

Jag säger bara :)))
Super!

Själv har jag oxå jobbat, och slutade samma tid som dig :)

Kram!

Elisabet. sa...

sportigajenny: den senaste behån, inhandlade i panik på Ica Maxi, är den helt klart sämsta, men det kan ju bero på att jag inte provade den innan ,-) Höger bröst tippar ofta ut ur sin kupa .. haha ., jag får liksom putta in det igen!

Jessica: i em blir det kassamöte med alla nya i sommar. Det är många, men ungdomar lär sig snabbt och är inte så rädd för speldatorerna, ja, jag utgår från mig själv och minns fasan ,-)