söndag 5 maj 2013

Det bästa för Ulrika i Västmanland ...



Kärlek! Så mycket kärlek!
Och jag blir bara mer kär i honom för varje dag som går.

Lilla Virkapluttan: att fredagskvällens akutbesök hos veterinären visade att det inte var så illa som jag panikade om. Puh!

Rally! 
Igår anordnade vår klubb (Nora MK) en rallysprint i Nora och det var sååå roligt! Banan var bra och höll (det fanns en del oro över hur väl vägen skulle hålla här och där, med tanke på den sena snösmältningen) och de tävlande var glada och nöjda och solen sken och det kom massor med publik. Feststämning!

Stickning! Det har blivit extra sticktid den här veckan eftersom jag bara jobbat halvtid. Jag har hunnit vila och har lyssnat på ljudbok och stickat och bara tagit det lugnt.
Chrille! Min älskade lillkille som inte är så liten längre. 16 år!! 

Som börjar gymnasiet till hösten (IT) och som ska börja övningsköra. Chrille som är världens bästa kompis mot alla och som jag har så himla kul ihop med. Vi har snackat massor den här veckan. Om plugg, om alkohol och fester (som han än så länge är helt ointresserad av), om nationella proven (varav ett är i ett ämne de inte haft på evigheter, helknäppt) och ja, om livet i stort.

Vi har spelat spel och kollat på stå upp-klipp på youtube ("ett kilo mjöl!", haha), kollat på och beställt datordelar (han har ju som sagt nyss fyllt år), gått promenader med Max. Allt möjligt. Och vi har verkligen så roligt ihop! 
Jag är väldigt, väldigt glad för det för det är inte alla som har det så med sina 16-åringar.




Inga kommentarer: